מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאני19/04/2009
היי
אני בחורה בת 22 חברי בן 24 אנחנו יוצאים כבר קרוב לשנתיים,אנחנו עדיין לא מקימים יחסי מין מלאים,מאז תחילת הקשר שהיינו מגיעים למצבים אינטימים הוא היה גומר נורא מהר תמיד הוא אמר שהוא חושב שיש לו איזה בעיה.למען האמת אף פעם לא יחסתי לזה יותר מידי חשיבות איתו אף פעם לא הצלחתי לגמור וכך גם עם חברי הקודם (ואם כן הצלחתי זה רק כי אוננתי בעצמי לידו. עם החבר הנוכחי אני לא עושה זאת כשיצא שיחה בנושא הבנתי שזה דבר שמגעיל אותו..)וזה בסדר כרגע מבחינתי כי אני בתקווה כשכשנתחיל לקיים יחסי מין מלאים אני יצליח לגמור.
אז כמו שאמרתי מעולם לא התענינתי או שמתי לב לאיזשהי בעיה אצלו אני יודעת שהבעיה של גמירה מהירה(מאוד!!)אצל בחורים צעירים היא דיי מוכרת אבל לאחרונה כשהיינו במצבים אינטימים הוא אומנם הצליח להחזיק קצת יותר מבדרך כלל ורק כ"שאישרתי" לו לגמור הוא עשה זאת..אבל לאחר הגמירה הראשונה שלו כשרצינו להמשיך לעוד סיבוב זה לא היה אפשרי,גם לאחר מנוחה של לפחות רבע שעה אם לא יותר,וגם לאחר שהוא נשכב עליי נגע בי כשאני עירומה לא הייתה לו זיקפה לא משנה מה ניסינו לעשות וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,הדבר הזה נורא הלחיץ אותי,הוא טוען שהוא מאוד נמשך אליי והיה רצון מצידו להמשיך מה הסיבה שיכולה להיות?הוא אומר שהוא לא מרגיש שהוא יכול לשלוט באיבר המין שלו אלא הוא שולט בו וגם אם לפעמים נורא בא לו זה לא תמיד אפשרי אני נורא מתוסכלת מהעניין אני רוצה שיחסי המין שלי בעתיד יהיו טובים.מבחינתו סקס זה לא הדבר החשוב ביותר הוא תמיד מרגיש שהוא מאכזב אותי והוא רוצה לבדוק שהסקס בנינו לא יהיה מאכזב. אשמח לשמוע את דעתך.לאיזה רופא פונים במצבים כאלה כדי לבדוק שבאמת אין איזשהי בעיה?
סליחה על הסיפור הארוך...ותודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2009יןפי של שאלה. לא הארכת כלל . הסיפור אמיתי ונכון לשניכם.לרבים השפיכה מקדימה את רצון בני הזוג. את , לפי סיפורך מצליחה לתזמן אותו בלי שתהיי מעורבת בחדירה/היחדרות. המשגל בעצם לא מתקיים רק המגע. בהעדר חדירה ובהסכמתך להימנע מלשתפו בגירוי העצמי שלך מתפתח לכם דפוס שבו שניכם צשותפים בהימנעות ולא שותפים בתאווה. אין דרך לבדוק אתכם מלבד הידברות עם טקסולוג מיומן.
זיכרי אם בכלל יש בעיה זה שאינכם משחררים את תאוותכם. בני כמה אתם בכלל.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)