מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה - חרדת ביצועדני23/04/2009
ד"ר וייל שלום,
אני גבר בן 30 ,מבדיקה אינטרנטית בפורומים השונים גיליתי שיש לי בעיה המכונה "חרדת ביצוע".
הדבר התחיל לפני כמה שנים עם בחורה שהיתה בחורת חלומותי , כנראה שההתרגשות והלחץ גרמו לי לא לתפקד כמו שצריך ולא הצלחתי להגיע לזיקפה מספקת לחדירה. (יש לציין שבמין האורלי לא היתה בעיה).
עם הזמן הדבר תמיד הציק לי בראש ולכן יצאתי עם בחורות שלא ממש עיניינו אותי לטווח הרחוק ובד"כ הייתי בסדר. פה ושם הכרתי בחורות שעיניינו אותי והדבר קרה שוב.
השבוע שוב הכרתי מישהי מדהימה שממש אני רוצה להתקדם איתה אך הפדיחה שוב קרתה לי , יאמר לזכותה שהיא דיי הבינה ותמכה , ואמרה לי לא לחשוב על זה יותר מידי ,שיהיה בסדר ושהיא תדאג לזה שאני עוד אפצה אותה.
מאז אותו יום אני בדאון מטורף , ללא תיאבון , לא מסוגל לתפקד בעבודה ולא מצליח לחשוב על שום דבר אחר חוץ מזה.איני יודע גם איך להתנהג מולה היות ואני ממש נבוך רק מלהסתכל עליה.
הגיע הזמן שאני אפתור את הבעיה היות והיא פוגמת לי קשות באיכות החיים.
אני לא מת על לקיחת כל התרופות האלה היות והבעיה שלי היא בעיקר פסיכולוגית.
א. האם אתה יכול לעזור לי בנושא לצורך מציאת פיתרון וגם להפנות אותי לגורמים המתמחים בבעיה מסוג זה?
ב. מה לדעתך אני אמור לעשות עם הבחורה כרגע, הרי ברור לי שאם ננסה עוד פעם זה שוב יקרה.
תודה מראש ,
דני , הדיי אומלל כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאיר וייל23/04/20091. איך אפנה אותך כשאיני יודע איה אתה גר? מותר לך לחפש לבד באתר ITAM איגוד סקסולוגים בישראל.
2. לא הבנתי ממכתבך למה אתה צריך להכשיל את עצמך כשיש "סכנה" לקשר עם עתיד. זהו נושא ראוי לבדיקה.
3. היא נשמעת אנושית. ספר לה ובקש עזרה .מותר לך להשתמש ב"תוספי דלק" כמו וויאגרה, לביטרה או סיאליס. זכורנשזה לא יפתור את הבעיה מסעיף 1.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - חרדת ביצוע
דני24/04/20091. אני גר בחולון, אם יש לך המלצה ספציפית פה באיזור אני אשמח, אם לא אני אבדוק באתר שציינת.
2. זה לא שאני "צריך" להכשיל את עצמי , ככה זה פשוט קורה . לצערי אין לי שליטה על זה .
3. חבר המליץ לי להשתמש בחצי כדור סיאליס 20 מג , מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאיר וייל27/04/2009המלצתו של החבר טובה גם בכיני. הקושי הוא שתקבל תוסף לתיפקוד הפין ואולי אף תצליח בי.מ עם שותפתך. בכל מקרה ההצלחה במיטה לא תפתור את שאלתך הראשונה. שווה לנסות ולהתנסות.
לגבי מטפל כדאי לך לחפש באתר . זה במרכז יש הרבה אפשרויות נסה ותתרשם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)