צריכה עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף
    מישהי..
    02/05/2009

שלום..
    אני בת 18 עוד מעט..
    הגיעה אליי לעבודה מנהלת חדשה ועכשיו היא קבועה אצלנו. היא בת 21..
    כל פעם שאני רואה אותה אני מתרגשת ורוצה להיות קרובה אליה..בנוסף, בזמן שאני לא עובדת אני חושבת הרבה עליה, מרגישה פרפרים בבטן ומחכה לרגע שבו אני כבר אראה אותה..היא בנאדם מדהים ומקסים.. הבעיה היא כזאת- אני רוצה להימשך לגברים ולהיות עם גבר, קורה שאני נדלקת על מישו בגלל האופי שלו..אבל עם בנות ובעיקר עם אותה אחת מהעבודה- אני מרגישה גם משיכה פיזית וגם בגלל האופי. אני לא יודעת מה לעשות, נראה לי שהתאהבתי בה.
    מה לעשות?? האם התחושה הזו של הפרפרים בבטן והציפייה כל כך לראות אותה שוב מעידות על משו..? והתחושה הזו היא וודאית .
    מחכה לתשובה כמה שיותר מהר..
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף

הוספת תגובה

• מישהי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/05/2009

איך אדע לענות לך נכונה?
    היא בטח גורמת לך לפרפרים בבטן. בטח מעוררת בך געגועים לקירבה ולקבלה. האם זה קשור במשיכה הפיזית ובמיניות שלך. את עצמך עוד לא יודעת אם המיניות שלך תלויה בקירבה גופנית לאישה ככלל וזאת במיוחד.
    אינני יודע להפריד את המוץ מהבר במקרה זה. אבל סביר להניח שאת תגלי במהלך הזמן אם את צריכה להיות נאהבת ומוערכת או גם נאהבת ונחשקת מינית.
    אם זה מנחם אותך את אינך יחידה בדילמה מסוג זה.
    בכל מקרה הישארי נאמנה לעצמך ולתחושותיך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו