גיל ההתבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל ההתבגרות
    אפי
    02/05/2009

האם יכול להיות נער בגיל ההתבגרות שתמיד אהב בנות ונמשך רק לבנות ופתאום באמצע המשיכה לבנות התחילה לדעוך.. (שמתי לב גם לאיך שהיא דעכה..) והתחילה להיות משיכה גם לבנים.. עכשיו אני מסתכל יותר על בנים בניגוד לרצוני.. וזה קורה בערך שנה בחודשים האחרונים אני מסתכל יותר ויותר בבנים וכשאני רואה בנות אני לא אומר כמו פעם שהן כוסיות וזה ונכנסתי לדיכאון וחרדות וכל זה וכשאני מסתכל על בנים לפעימם דופק לי הלב ואני לא יודע אם זה מהחרדה או אם זה משיכה..
    1.בקיצור יכול להיות שזה בגלל גיל ההתבגרות וכל זה ושזה ישתנה ואני ימשך רק לבנות?(אני כבר שנה במצב הזה)
    2.תוך כמה זמן זה אמור לחזור למצב הקודם בערך אם זה בגלל ההורמונים וכל זה?
    3.אני מרגיש דגדוג בפי הטבעת ואני לא יודע מה זה אומר.. יכול להיות שזה אומר שאני הומו?
    4.ראיתי באיזה אתר שאיזה פסיכולוג אמר שאסור לשנות נטייה מינית אבל אם הבן אדם לא יכול איתה אז אפשר לנסות לשנות..זה אומר שאפשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל ההתבגרות

הוספת תגובה

• אפי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/05/2009

לא יודע לענות לך. גיל ההתבגרות הוא גיל לכל מיני דברים מוזרים. כשיגמר אולי תדע יותר טוב מי אתה.
    בינתיים תהנה מהדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפי הבחור המסובך...

bfdeyuk
    03/05/2009

מה אוכל אותך כלכך?ומדוע אתה חושש מהמיניות המודחקת תן לה להשתחרר אל תכלא אותה בפנים.אתה דתי ? (זה לא נורא גם אם אתה כזה) בנושא המיניות אתה תקבל תשובות רק מעצמך.אל תתדחיק יצרים בפנים.סע עם הרגש ואל תרוץ לספר לחברייה,זה לא עניינם!
    תגלה את עצמך דרך המיניות.תהיה מרוכז במה אתה רוצה. אישי ממני אני שמח שאתה חושב על בנים,מחשבה זו אינה סתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפי

אפי
    03/05/2009

אם זה בגלל גיל ההתבגרות תוך כמה זמן זה אמור לעבור? זה הגיוני שאני ימשך לבנים שנה שנתיים ואז המשיכה תיפסק ואני ימשך רק לבנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאפי.אתה נמשך לבנים מתוך רגש...

bfdeyuk
    04/05/2009

בפסיטיבלים כמו פשוט ובובמלה הרבה נערים מוצאים את זהותם המינית,האווירה שם משחררת להיות אתה.הרגש לא יעלם זה קיים. צועק בך לשאול אם אני נורמלי! תעשה את הצעד !.ראית את הסרט הבריטי "משהו מתוק"? על נער שנאבק בזהותו המינית ומתאהב בחברו? סרט בשבילך ממולץ לקנות ולראות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו