נורמלי או לא? שכיח או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורמלי או לא? שכיח או לא?
    סנדי
    12/05/2009

שלום ד''ר,

אני בת 25, נשואה כבר שנתיים לבן אדם שאני איתו במערכת יחסים כבר 6 שנים. הבן זוג שלי הוא בן זוג אידיאלי: הוא יפה תואר, אדיב, מלומד, עובד קשה, מתחשב ואוהב. אני אוהבת ומכבדת אותו מאוד.
    מהצד השני של הסיפור הזה יש את החבר הכי טוב שלו שיש לי רגשות עזים כלפיו. החבר יודע את זה טוב, והוא גם מרגיש משהו כלפיי, או לפחות הרגיש לפני שנתיים כשהיה בינינו קטע קטן.
    שלושתנו מתראים על בסיס קבוע של כל כמה ימים, וכל הזמן אני מרגישה ששלושתנו צריכים להיות "זוג".
    אני קרועה בין השניים ולא יודעת מה לעשות, אני מרגישה שאני משתגעת. לא יכולה כבר לשאת את הלחץ שזה גורם לי. אני לא יכולה להתרכז בכלום... אפילו טיפה של ייעוץ יכול לעזור במצב הזה. האם אפשר לאהוב שני אנשים? מה עושים במצב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמלי או לא? שכיח או לא?

הוספת תגובה

• סנדי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/05/2009

כן אפשר לחוש רגש כלפי שני גברים. בעיקר שזה לא אותו רגש.
    לא תהיי הראשונה שתיצור "משולש" אם תשכבי עם שניהם באותו זמן. הפסיכולוגיה של הצורך שלך אינה ניתנת לפירוש באתר. לעומת זאת טוב לך להעריך נכונה את הסיכון לאבד את שניהם אם תנסי לפתותתם להתחבר דרכך כמשולש מיני.
    אפשר גם בלי להפוך את זה לקונקרטי. מה עם פנטזיה ושיתוף בן זוגך כצעד בדיקה ראשון. הוא בן זוגך אז תחליטו יחד אם לפתות יחדיו את חברו. אם לא תאבדו זה את זו בפלונטר יהיה לכם זיכרון של הרפתקה משותפת לשנים.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סנדי שימי לב שיש מישהו שהגיב לתשובכ

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/05/2009

איני רוצה להרחיב. המשולש הוא תופעה שכיחה. סרטים נעשו, געגועים נחוו. ההתעסקות בכך היא טובה אך גם "מסוכנת".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסנדי

אנונימי
    14/05/2009

קראתי את התגובה של הדוקטור וממש ממש לא נראתה לי.את חייבת להחליט לאן מועדות פנייך האם ל-א או ל-ב אין פשרה (ראי ג'יל וג'ים משולש זוגי) ההחלטה אולי כואבת אבל תחזיר אותך לכדור הארץ. אחרת תפסידי את שניהם.יש לי נסיון אישי בנדון אשתי התאהבה בגבר אחר ואהבה גם אותי זה נודע והיא נאלצה לבחור ולשכוח את חלומותיה הרומנטיים לכי על הקבוע והותיק יותר זוגיות ומשפחה קיימת עד היום לאחר שנים יש פצע שעדיין לא הגליד. לא כדאי לקלקל בגלל זיונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו