מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מאינטימיותיוסי24/05/2009
שלום,
אני יוסי בן 27 מבאר שבע, לא הייה לי חברה ב-7 שנים האחרונות. התנסיתי במין בעיקר בסטוצים מעטים עם נשים שאין לי רגש אליהם- בחלק מהסטוצים הצלחתי להגיע לזיקפה ולקיים יחסי מין אך הגמירה הייתה באוננות.
אני מחפש עכשיו מערכת יחסים רצינית וזוגיות אך אני מרגיש חרדה מכך שלא אהיה טוב במיטה, שלא אצליח לגמור. באוננות עם ובלי קונדום אני מצליח לגמור ולהנות.
אני מרגיש שפתאום המשיכה המינית ירדה - אני מסתכל על בנות אך לא מרגיש חרמן, למרות שאני רוצה להיות איתם וזה מונע ממני ליצור קשרים אינטימיים.
האם זה נורמאלי, מה עליי לעשות? מבחינת בדיקות דם הכל תקין אצלי, ברור לי שזה פסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל25/05/2009עם כזו תובנה ברורה ולך ברור שזה "פסיכולוגי" מה עשית בקשר לפסיכולוג שיעזור לך?
יד ימינך היא מאהבת מצוינת. תמיד מסכימה, יודעת מה טוב לך בלי מילים ואף פעם לא מתלוננת.
מסתבר שהזין אינו כלי מיון טוב כשזה מגיע לקשרי אימון ואינטימית.
באתר כזה תקרא משפטים ותמשיך להרגיש "שפוט" של בדידות.
אתה יודע את הכותרת של התשובה . צא לחפש את "מורה/ת הדרך"
דרך מוצלחת.
זכור שהשותפה לדרך החיים וההורות אולי אינה צריכה הוכחות מיניות ממך. ייתכן וגם היא יודעת לתגמל עצמה מינית בלי בן הזוג. עדיין הקשר והאמון חשובים מזיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)