מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה?סיגל29/05/2009
לא קימתי יחסי מין כב 9 שנים. לאחרונה יש לי הפרעה של התבוננות על חזה של אישה . לא נמשכת רק מתבוננת. האם ההפרעה מצביעה על כך שאני רוצה לחזור להיות נשית ומינית או על נטיות לסביות? האם ידועה הפרעה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל29/05/2009השאלה מרתקת. תשע שנים שלא קיימת עם גבר. האם היית נשית באותו הזמן אולי אףמינית?
ממילותיך נשמע שנרדמת לשמונה שנים ופתאום התעוררת לתפיחת חזה של נשים אחרות. לא רוצה לגעת לעורר להתעורר ,לעשות עם שיעשו לי.
האם בתור אישה שחוותה עצמה כמינית מתאים שאת רוצה לחזור להיות נשית ומינית? את יודעת את התשובה טוב ממני.
בכל מקרה אם זו התשובה להיות לסבית אינה ההפרעה. אולי אפילו להחביא את מיניותך זו הפרעה.
מה את את מרגישה ?
איך זה כשנשים רק יסתכלו לך בשדיים? תחשבי שהן לסביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות לתשובה
סיגל04/06/2009לא הבנתי את התשובה שלך. כן, נרדמתי לכמה שנים מסיבות משפחתיות.מחלות במשפחה.
הייתי נשית ומינית עם עצמי.
לא הבנתי האם להסתכל מראה על נטיות לסביות או לא.
בעיני זה חוסר נוחות לעומת חזה חשוף אולי בגלל שבאתי מבית שמרני ואני לא הולכת חשוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2009אני מצטער אם תשובתי בלבלה אותך.
להסתכל אינו מבטא נטייה לסבית בכל תנאי.
להסתכל והתגרות ואולי אף לחשוב מה היית עושה מינית עם החזה הז מצביעה על התענינות מינית
ואז טוב לשאול על לסביות.
כמו ששנעסחת זאת חזה מתריס וחשוף זה עניין של צינעה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)