הפרעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה?
    סיגל
    29/05/2009

לא קימתי יחסי מין כב 9 שנים. לאחרונה יש לי הפרעה של התבוננות על חזה של אישה . לא נמשכת רק מתבוננת. האם ההפרעה מצביעה על כך שאני רוצה לחזור להיות נשית ומינית או על נטיות לסביות? האם ידועה הפרעה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה?

הוספת תגובה

• סיגל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/05/2009

השאלה מרתקת. תשע שנים שלא קיימת עם גבר. האם היית נשית באותו הזמן אולי אףמינית?
    ממילותיך נשמע שנרדמת לשמונה שנים ופתאום התעוררת לתפיחת חזה של נשים אחרות. לא רוצה לגעת לעורר להתעורר ,לעשות עם שיעשו לי.
    האם בתור אישה שחוותה עצמה כמינית מתאים שאת רוצה לחזור להיות נשית ומינית? את יודעת את התשובה טוב ממני.
    בכל מקרה אם זו התשובה להיות לסבית אינה ההפרעה. אולי אפילו להחביא את מיניותך זו הפרעה.
    מה את את מרגישה ?
    איך זה כשנשים רק יסתכלו לך בשדיים? תחשבי שהן לסביות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיחסות לתשובה

סיגל
    04/06/2009

לא הבנתי את התשובה שלך. כן, נרדמתי לכמה שנים מסיבות משפחתיות.מחלות במשפחה.
    הייתי נשית ומינית עם עצמי.
    לא הבנתי האם להסתכל מראה על נטיות לסביות או לא.
    בעיני זה חוסר נוחות לעומת חזה חשוף אולי בגלל שבאתי מבית שמרני ואני לא הולכת חשוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/06/2009

אני מצטער אם תשובתי בלבלה אותך.
    להסתכל אינו מבטא נטייה לסבית בכל תנאי.
    להסתכל והתגרות ואולי אף לחשוב מה היית עושה מינית עם החזה הז מצביעה על התענינות מינית
    ואז טוב לשאול על לסביות.
    כמו ששנעסחת זאת חזה מתריס וחשוף זה עניין של צינעה.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו