מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?תגדל05/06/2009
אז ככה,
אני בת 17ומאז קטנותי היתי ונמשכתי לגברים,
הכל היה ממש מושלם עד שנכנסה לחיי אשה בת 21
הזמן עבר ונעשנו חברות ממש צמודות, היא יודעת עלי הכל ונדמה לי שגם אני עליה ולאחרונה חשפתי בפניה שאני תוהה אם יש לי את היכולת להמשך לנשים
היא טענה שכן ואפילו אמרו לה את זה לגבי פעם או פעמיים
להפתעתי לא רק שלא הופתעה היא סיפרה שגם היא שנמשכה לאשה פעם אחת בחייה ותיארה לי אותה לפרטי פרטים אך אנחנו חברות טובות ואני בכלל לא בטוחה לגבי ההרגשה.
היא מדהימה ביופיה ולפעמים זה קצת מבלבל.
חשוב לציין שנמשכתי ואני נמשכת לגברים והיא המקרה היחיד שלא מגעיל אותי לתאר את עצמי עם אשה אבל לעזעל אני לא בטוחה!!!
אם זו משיכה רק לאשה אחת אני עדין מתוייגת כדו?
האם ישנה דרך שאני אוכל לדעת בוודאות האם זו תחושת הערצה או משיכה?
ומה אני עושה עם זה? חברה טובה
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגדל
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2009נדמה לי שסדר השאלות והתשובות מתבלבל, בכל מקרה אהבתי את שאלתך.
אל תתעסקי בתיוג שלך.
יש לך חברה יפה נשית ובוגרת שמדברת איתך על זה שגם היא נמשכה לנשים . אולי גם נמשכת אולי את עצמך יפהפיה ותמימה ומושכת אותה.
עצם זה זה שתהית אם את יכולה מצביע שיש בך פתיחות ראויה. אם גם תנסי מגע וקירבה מינית איתה תדעי על עצמך יותר משאני יודע ממילותיך. זה לא מתייג אותך זה נותן לך לחוות את מיניותך בחברת מישהי שאיתה את מרגישה ביטחון ואימון. אם זה מתפתח גם לקירבה מינית יופי לכן.
הקושי הגדול זה להמשיך לאהוב את עצמך ולהמשיך להיות מינית ונמשכת גם לגברים.
בהצלחה בחיפוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי גוף של אישה נעים ומזמין! ואל ת
סתיו07/06/2009תרוצי לספר לקרובים כמה היה לך טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)