בעיה בנטייה המינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בנטייה המינית
    מבולבול
    13/06/2009

אז ככה, הבעיה שלי זה שאני לא יודע אם אני סטרייט או דו מיני.
    עד גיל 15-16 נמשכתי רק לבנות (בטירוף) ונגעלתי מגברים (גם זה בטירוף)...
    מגיל 16 (היום 21) התחיל אצלי תהליך מורכב. אני לא ממש נמשך לגברים פיזית, אבל איבר המין שלהם מגרה אותי בטירוף.
    זה הגיע למצב שכשאני מאונן אני חייב בולבול בשביל להתגרות. אני אומנם מתגרה גם מהגוף הנשי, אבל לא בכזה טירוף.
    שמתי לב שנגרמת לי זיקפה חזקה מאוד מגברים ערומים (איבר המין שלהם) לעומת נשים ערומות, שאני אומנם מתחרמן מהן (בעיקר מהפנים הנשיות), אבל טיפה פחות.
    אין לי בכלל ספק שמבחינה רגשית אני נמשך לבנות, וגם מבחינה פיזית אני נמשך ליופי הנשי.
    אבל אם בשלוש שנים הראשונות התגרתי רק מאיבר המין הגברי, אז שמתי לב שבשנה-שנתיים האחרונות אני או מסתקרן או אולי נמשך גם לגברים יפים (למרות שלא כמו בנות). אחד התיאוריות שעלו לי זה שאני מאונן על גברים בגלל הריגוש של הטאבו (בגלל שזה לכאורה אסור ומלוכלך). האם יכול להיות שאני מאונן על גברים בגלל שזה כאילו נחשב כמרדנות?
    חשוב לציין שזה בכל הקשור לאוננות ופנטזיות. אבל כאשר אני רואה גברים ונשים ברחוב (לבושים) אז אני נמשך אינסטקטיבית לבנות. האם יכול להיות שאני סטרייט שנמשך רק לאיברי מין גבריים? או שאני בעצם דו מבולבול?
    מצטער על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בנטייה המינית

הוספת תגובה

• בולבול

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/06/2009

הכל יכול להיות בעיקר זה שאתה מינימ בודק את העולם דרך הזין ולא בדיוק עושה קשר.
    מה? הזין שלך זה מצפן? אם ככה לא פלא שאתה מתברבר. דבר עם מישהו, סדר לעצמך את העולם.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו