מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר המין לא עומד תקופה ארוכה במיטבyyyttt15/06/2009
שלום לך,
אני בן 19 בעל כושר גופני טוב, מעמיד את איבר המין שלי בעזרת חיכוך עם המיטה.
בגיל 15 אני זוכר שאורכו היה כ17 ס"מ בערך ואילו עכשיו הוא בקושי 13 וכשהוא לא במצב של עמידה אז הוא בקושי 4 ס"מ המצב נמשך כחודשיים, ואני מפחד כייצא לי סיטואציה שאני אצטרך את האיבר במיטבו הוא לא יהיה, כמו שכבר היה לי.
אני מאונן בצורה שציינתי בגלל שאף פעם לא התנסתי "בלעשות ביד" יכול להיות שאני לא יודע לעשות ויכול להיות שזה בגלל שאף פעם לא ניסתי בצורה רצינית.
יכול להיות זה בגלל זה או בגלל מצב אחר לדוגמה נפשי, פיזי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FVV
ד''ר יעקב מאיר וייל15/06/2009אתה מודד עם סרגל? אתה מעביר לי נתונים שאומרים שלא הייתה לו הזדמנות להשתפשף במשהו שאינו מיטה. בטח לא היה שם קשר מיני.
הארבעה ס"מ שלך יגדלו יופי אם תהיה מטרה ראויה ומחרמנת.
ממילותיך לא נשמע שקרה משהו טראומטי לחבר שלך שבין ירכיך. יותר חרדה של חוסר נסיון מזין "מתגמד"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יעקב אתה תותח בהצגת דברים...
yyyttt15/06/2009מדבריך אני יכול להבין:
א. לאונן בצורה שתגרום לו להתגרות מאשר חיכוך עם המיטה (לדוגמה סרט פורנו ולהתחיל ללמוד לעשות ביד?).
ב. למצוא לי פרטנרית שתכניס את החבר שלי לכושר (הגענו להסכמה שהוא חבר שלי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו שאני רוצה לשאול
yyyttt15/06/2009לפי הידע שלך, איבר מין בגיל כזה יכול להתקטן? או לפחות לתקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFVW
ד''ר יעקב מאיר וייל16/06/2009איבר מין אינו "מתקטן". הוא גמיש ומגיב למילוי בדם. המילוי שומר לחץ ומגדיל ל17 ס"מ. אם אין זרימה ממלאה אז הוא ל"מתמגדל" כמו פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfvw
ד''ר יעקב מאיר וייל16/06/2009עדיף שהפרטנרית שלו/ך תהיה בעלת עניין בך ובו ולא סתם יד שלך. תרומה של השותפה הזו כרוכה בכך ששניים נהנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל16/06/2009ניסחתי את הבעיה כ"לא מצליחה להנות" כי באמת אני זאת שלא מצליחה. החברה שלי מדהימה ותומכת ומנסה באמת לעשות הכל כדי שאהנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרשרתי במקום הלא נכון...
יעל16/06/2009ההודעה הזאת אמורה להיות תחת ההודעה הקודמת שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ד''ר יעקב מאיר וייל16/06/2009הבנתי שזו את לבד עם הקושי להנות כמו פעם. גם ברור ששתיכן סובלות יחד.
מה דעתך להעמיק את הידע שלך בנשימה "מעגלית" נשימת שחלות ונשימה שעזור לך להתחבר לעצמך עוד מעט? סדנת טנטרה תועיל לך ולשתיכן לפרוח עוד
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)