משיכה לנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה לנשים
    נשואה
    25/06/2009

אני בת 35. נמשכתי לנשים מאז שאני זוכרת את עצמי, אך בבגרותי החלה גם משיכה מינית לגברים. מאז ומתמיד התחבטתי בשאלה מי אני ומה אני, עד שהחלטתי לזרום עם החיים, הכרתי את בעלי ונישאתי לו. לפני נישואי היו מספר קשרים עם נשים, משמעותיים ופחות. כמה שנים לאחר שנישאתי חידשתי את הקשר עם חברת ילדות ונגררנו לקשר עוצמתי מבחינה רגשית שסופו היה יחסי מין. הדבר ידוע לבעלי ומהווה מעידה חד פעמית ואחרונה.
    לאחרונה יחסי המין עם בעלי לא משהו, יש לו בעיות זקפה, גמירה מהירה ואני עצמי נמשכת אליו הרבה פחות בעקבות הנ"ל. לפני זה היחסים עימו היו טובים ומספקים, אך עם השנים בעקבות הגיל, עישון שלו, והזמן ביחד זה לא מה שהיה בלשון המעטה.
    אני מאוד מתוסכלת ושוב חוזרת אלי התשוקה לנשים וגם לגברים אחרים. אני מפנטזת על יחסי מין סוערים ומספקים מה שאין לי מבעלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לנשים

הוספת תגובה

• נשואה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/06/2009

כמו שאת כותבת זן בטח מטלה ולא רק כותרת. זה נשמע שיש לך חברות סבירה בנישואין ובהורות.
    חיי התאווה תקועים לך כמו אצל הרבה נשואות אחרות. הבדידות והיעדר השותפות האינטימית אינם תולדה רק של חייך. לעומת זאת יש לך מתנה של היות דו מינית. בשלב זה של חייך את יכולה להתענג על תשוקה ופורקן אצל בני/ות זוג משני המינים. בצעד הבא תמצאי את דרכך להיות נחשקת וחושקת.
    גם זה דועך עם הזמן. בשלב זה תהני ממה שיש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו