מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שער ארוך לבן בגיל 3.7 שניםזיוה ארנסטי27/06/2009
בני בן 3 שנים ושבעה חודשים. יש לו שיער ארוך בלונדיני ומדהים וכולם לרבות ילדים בני חמש פונים אליו בפגישה ראשונה כאילו היה בת. לעיתים הוא גם מתייחס לעצמו בלשון נקבה וכמובן שאנו מתקנים אותו. בגן כל הבנים עם שיער קצר. יש לציין כי הוא משחק במשחקי בנים ומתנהג כמו בן.
השאלה האם שיער ארוך בגיל כזה יכול להשפיע על זהותו המינית ותפיסתו את עצמו, וליצור בלבול בפרט כאשר הוא רואה ילדים בנים עם שיער קצר.
ברור שאני שואלת את השאלה כיוון שאני לא הייתי רוצה לספר אותו ומאידך אני שאלתי אותו וגם הוא לא רוצה.
תודה מראש
זיוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיוה
ד''ר יעקב מאיר וייל27/06/2009יש לו שיער מדהים. גם אני לא הייתי ממהר לחתוך לו.
מאחר והגן הוא דתי אז אני מניח שגם את הולכת בדרכי היהדות.
כדי "לפתור" לבטים כמו שלך המציאו אצלנו את מנהג ה-"חלקה".
כן בל"ג בעומר חותכים להם ומסמנים את המעבר ההתפתחותי לעולם הבנים. נגמרת ההזדהות עם אימא ומתחיל השלב של להיות כמו אבא.
למנהגים האלו יש משמעותתרבותית.
תיסבלי ותהני מכאבי הגדילה של הגבר הקטן שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
זיוה ארנסטי27/06/2009ד"ר וייל תודה על תגובתך המהירה.
אבל ככל הנראה התמונה מטעה מאחר ולא רק שהגן אינו דתי הוא גן מעורב.
תודה
זיוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיוה
ד''ר יעקב מאיר וייל29/06/2009אין ספק בליבי שהגן אכן מעורב.
מה ששאלת אות נוגע בכך שהילד שלך לא יצא מעורב. טכס החלקה משמעותי עבורך בלאפשר לו להיות בן ולא אולי בן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)