מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מימוש פנטזיהשוקי30/06/2009
אנו זוג בוגרים בני 50 נראים מצוין יחסי מין לא כבעבר אך מגווונים שימוש באמצעי עזר וכ כו לאחרונה התוודתה אישתי שהיא מפנטזת לקיים יחסי מין עם כושי גדול ושיעשה לה את זה חזק חזק כדבריה, לא נעלבתי ההפך אני מפרגן משהו לפנטזיות שלה ורוצה מאד לעזור לה לממש את זה.
אין לי אפילו בעיה לצפות מהצד כיצד מישהו עושה לה טוב האם יש מצב בו מישהו יכול לכוון אותי איך להתנהג או להתנהל בנושא.
והיכן אפשר לממש את הפנטזיה של אישתי.
ברור לשנינו שזה רק לסיפוק יצרים חד פעמי או אולי יותר אבל לא משהו שיתפתח.
האם "הסטייה" היא רק שלה או גם שלי באיזה שהוא מקום ,תודה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקי
ד''ר יעקב מאיר וייל30/06/2009הפנמזיה של ה"כושי הגדול והחזק שיעשה לי חזק ובכוח " תוך שאני מתמסרת או נכנעת או מה שלא יהיה היא פנטזיה כיפית. שאלה קטנה לשניכם מה יהיה אחרי שתבדקו כושי כזה במיטה? תישארו חברים? היא תהיה כ"כ רחבה שאתה לא תורגש בתוכה? שוקי ידידי יש אין סוף אפשרויות שאני יכול להמשיך לדמיין. הדבר הכי טוב בפנטזיה זה שהיא רק פנטזיה ואתם לא צריכים להתמודד עם המציאות שאחרי נסיון. האפשרות שהכושי הענק לא יעשה לה את זה ויהיה לו קצב או גודל לא מתאים לה כדאי שתילקח בחשבון. אמרת שיש לכם גמישות עם עזרים תחשוב על דילדו גדול מאד. כושי לא תהיה וטוב לשניכם שתישאר השותף המפרגן. תקשיב ותתחרמנו יחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה-כבר לא אומרים כושי...
שני01/07/2009זה לא פוליטיקלי קורקט. אומרים אפרו-אמריקאי או שחום-עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ד''ר יעקב מאיר וייל02/07/2009אפרו אמריקאי זה מהפנטזיה שלך
בפנטזיה שלה זה שחור גדול ופיראי.
לא רוצה לדעת מה את מעדיפה כשאת עושה מין עם מאהב ,והשיגרה ארוכת השנים מכה בשניכם.
תהני משלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)