מימוש פנטזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מימוש פנטזיה
    שוקי
    30/06/2009

אנו זוג בוגרים בני 50 נראים מצוין יחסי מין לא כבעבר אך מגווונים שימוש באמצעי עזר וכ כו לאחרונה התוודתה אישתי שהיא מפנטזת לקיים יחסי מין עם כושי גדול ושיעשה לה את זה חזק חזק כדבריה, לא נעלבתי ההפך אני מפרגן משהו לפנטזיות שלה ורוצה מאד לעזור לה לממש את זה.

אין לי אפילו בעיה לצפות מהצד כיצד מישהו עושה לה טוב האם יש מצב בו מישהו יכול לכוון אותי איך להתנהג או להתנהל בנושא.
    והיכן אפשר לממש את הפנטזיה של אישתי.
    ברור לשנינו שזה רק לסיפוק יצרים חד פעמי או אולי יותר אבל לא משהו שיתפתח.
    האם "הסטייה" היא רק שלה או גם שלי באיזה שהוא מקום ,תודה לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מימוש פנטזיה

הוספת תגובה

• שוקי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/06/2009

הפנמזיה של ה"כושי הגדול והחזק שיעשה לי חזק ובכוח " תוך שאני מתמסרת או נכנעת או מה שלא יהיה היא פנטזיה כיפית. שאלה קטנה לשניכם מה יהיה אחרי שתבדקו כושי כזה במיטה? תישארו חברים? היא תהיה כ"כ רחבה שאתה לא תורגש בתוכה? שוקי ידידי יש אין סוף אפשרויות שאני יכול להמשיך לדמיין. הדבר הכי טוב בפנטזיה זה שהיא רק פנטזיה ואתם לא צריכים להתמודד עם המציאות שאחרי נסיון. האפשרות שהכושי הענק לא יעשה לה את זה ויהיה לו קצב או גודל לא מתאים לה כדאי שתילקח בחשבון. אמרת שיש לכם גמישות עם עזרים תחשוב על דילדו גדול מאד. כושי לא תהיה וטוב לשניכם שתישאר השותף המפרגן. תקשיב ותתחרמנו יחד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה-כבר לא אומרים כושי...

שני
    01/07/2009

זה לא פוליטיקלי קורקט. אומרים אפרו-אמריקאי או שחום-עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/07/2009

אפרו אמריקאי זה מהפנטזיה שלך
    בפנטזיה שלה זה שחור גדול ופיראי.
    לא רוצה לדעת מה את מעדיפה כשאת עושה מין עם מאהב ,והשיגרה ארוכת השנים מכה בשניכם.
    תהני משלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו