מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני הומו ?questionguy03/07/2009
אני בן 15 ואני מאונן כל יום במשך 4-5 השנים האחרונות ,בשנה האחרונה נחשפתי לסרטי גייז והתחלתי לאונן כשאר אני צופה בהם ,אני מפחד שאולי אני הומו משום שסרטי גייז מדליקים אותי ,אני מאונן לרוב על סרטי סטרייטים משום שאחרי שאני מאונן על סרטי גייז מתחילה לרבוץ אצלי השאלה שאולי אני הומו .אני נמשך לבנות ,אני מפנטז על בנות .רוב שעות היום אני נמצא בחברת חבריי ואף פעם לא חשבתי על אף אחד מהם בצורה מינית וגם כשהם מראים את איבריהם אז זה לא עושה לי כלום ,רק מול המחשב גברים מדליקים אותי .אני בתול שפתיים ומעולם לא הייתה לי חברה,אולי בגלל שעוד לא נקלעתי למצב אינטימי עם בחורה אז אני חושב כך ?אני מעוניין לקבל תשובה חד משמעית או לפחות הסבר לתופעה משום שזה רובץ במוחי כבר זמן רב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נער השאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל03/07/2009יש דבר אחד בטוח וזה שאתה בן 15. הדבר בסטוח השני שאתה עסוק במין ובעצמך.
הדבר שאינו בטוח ולא תדע עד שתגיע להתנסות זה :אם אתה GAY?
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הבהרה ?
questionguy04/07/2009אז אתה אומר שעד שאני לא יקיים יחסים עם שתי המינים אני לא יידע אם אני GAY או סטרייט ?הפחד שאולי אני הומו הוא זה שמעסיק אותי ,אני מפחד לקבל תשובה חיובית .
השאלה ששאל אותך אלי "פחד להיות הומו " מתארת את המצב שלי בדיוק .
מה אני עושה עד שאני מקבל תשובה ?!
אני אמור לנסוע לאילת עם חברים בעוד כחודש ואנחנו מתכננים ללכת לנערת ליווי ואני הולך רק כי אולי זה מה שייתן לי את התשובה אם אני GAY או סטרייט ,אני כן מחכה בציפייה לאבד את בתוליי אבל מאז שהתחילו לי הפחדים שאולי אני GAY אני כבר לא בטוח בזהות המינית שלי ..
אני לא מבקש תשובה חד משמעית או מידית אני רק רוצה שתבהיר לי טיפה את המצב משום שאני לא מבין בזה כלום ואני מרגיש שאני עומד בחושך ואני לא יכול לספר לאף אחד מסביבי על זה ככה שגם אף אחד אחר לא יכול לעזור לי .
[אם חשתה עויינות מהשאלה הראשונה שלי אז אני מצטער ,אני לא התכוונתי שזה ישמע כך אני פשוט הייתי עובד עצות ..אני מתנצל ]
בתודה QuestionGuy* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנער השאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל05/07/2009זה יופי של שאלה בגילך ובמצבך. זה גם מפחיד לגלות שאתה לא מה שחשבת שצריך להיות.
בעיק'ר זה מפחי כגי אתה כל כך רוצה שמשהו יקרה.
זכור כרגע יש לך אינסוף חופש בחירה. ההתנסות בכל האפשרויות גם מרגשת וגם מפחידה.
חופש הבחירה שלך עם מי יהיה קשר אמיתי מול חופש הבחירה עם מי להתגרות ולהתפרק מינית הוא טווח האמת של זהותך. אל תחשוש להתנסות ואם יום אחד יהיה נחמד עם זין לא שלך זה לא הופך אותך למתמכר או לבעל זהות שאינך בטוח בה.
התבגרות זה זמן להנות מהחידוש ומההרפתקה. אל תפחד בכלל. הגירוי והפורקן אינם מחייבים שיעבוד.
כמו שכבר גילית אחרי שפיכה יש זמן מנוחה חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)