יש לי בעיה בהעדפתי המינית שאני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה בהעדפתי המינית שאני
    חני
    09/07/2009

חושדת שהיא א-נורמלית ואולי מהווה ביטוי של בעיה נפשית או בעיה בזהותי כאישה, או לחלופין בעיה הורמונלית. קראתי פעם איזשהו מאמר שטוען שהעדפת גוון עור ושיער אצל הגבר ע"י האישה מותנה ברמת הורמוני המין הזכריים והנקביים שלה. כלומר, ככל שאישה "נשית" יותר הורמונלית, כך היא מעדיפה זכרים בעלי שיער ועור כהים. אני תמיד נמשכתי לאדמוניים וסלדתי מגברים שזופים, ולא יצא לי לפגוש אף אחת אחרת עם אותה נטייה כמוני. יכול להיות שיש לי בעיה הורמונלית או שאני בעצם בתת מודע רוצה להיות גבר ודוחה את הנשיות של עצמי? גם גילו אצלי במבחני אינטליגנציה שתפסת המרחב אצלי גבוהה בהרבה מהממוצע (מה שאופיני יותר לגברים מאשר לנשים), ובנוסף מידת החזייה שלי היא .A האם היית מיעץ לי לעבור בדיקה פסיכולוגית או ליטול הורמונים נשיים כדי לתקן את הליקוי אצלי? אודה אם תענה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/07/2009

שאלתך מורכבת מכמה מישורים.
    סופו של דבר נשמע שאת אישה . ללא ספק את יודעת שאת נמשכת ולמי. ג'ינג'ים הם גברים נהדרים וחמי מזג לא פחות מאחרים.
    זה שהציצים שלך לא מרשימים בגודל לא הופך אותם לפחות רגישים או פחות יפים. כשתהרי הם יפיק עבור תינוקך חלב איכותי בלי קשר לתפיסה המרחבית שלך. ולא תאמיני הם גם גדלים כשהם מלאים בחלב.
    בת כמה את בכלל? לקחת הורמונים נשיים מחייב להידבר עוד.
    לקחת פעם גלולות? זה גם מגדיל אותם קצת.
    אם את רוצה יותר תשובות תני יותר מידע על עצמך.
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו