מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "פחד להיות הומו "רון13/07/2009
אני בן 13.5
ואני רוצה להסיר את החששות שלי.
"פחד להיות הומו " מתארת את המצב שלי בדיוק .
וזה התחיל כך, יום אחד ילד מהכיתה שלי אמר לי שאני הומו בגלל שהיתי מבויש ליד בן.
ואחרי כמה זמן זה התחיל להעיק בי, כל פעם שאני רואה טלוויזיה אני "בוחן את עצמי" ובודק האם יש לי רגשות מיניות כלפי בנים, ואז מתחילה מעין כאב בטן כזה.
אני רוצה לדעת מהי ההרגשה הזאת האם זאת תשוקה/חיבה כלפי בנים או שמה חרדה מי לחשוב על זה בכלל.
נ.ב: התאהבתי (לפי דעתי) בילדה, אך השאלה הזאת מתרידה אותי עדיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רון13/07/2009רציתי להגיד שמאז ומתמיד אם מישהו/מישהי שאני בדרך כלל לא נפגש איתו/איתה, אז אני מתבייש.
אבל בגלל שהוא אמר לי את זה בתקופה רגישה(גיל ההתבגרות) זה כל הזמן מעיק בי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2009\כור שאתה נער בן 14. המין כולו חדש לך גם לאן אתה נמשך ומתקבע חדש לך.
אין לי תשובה לשאלה ואתה רק תמשיך לחוות ולהנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)