בעיה בתפקוד מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בתפקוד מיני
    amit
    13/07/2009

שלום רב אני בן 40 לפני שנה עברתי אירוע קצר של פירפור בלב והכל חזר למצב תקין לפני שלושה חודשים עברתי מספר אירועי פירפור כולל שני היפוכים חשמלים טופלתי בקרדילוק וסינטרום ללא הצלחה
    לאחר ההיפוך השני עברתי לטיפול בסוטלול 80 שני כדורים ביום וממשיך סינטרום רקע כללי אני אחרי שני ניתוחים להחלפת מסתם עקב מומם מולד
    אני מרגיש שמשך זמן הזיקפה שלי התקצר מאוד אני לא מצליח להגיע למצב של זמן רב אפילו כמה דקות איבר המין שלי פשוט נחלש אני מצליח לגמור גם ללא זיקפה מלאה.
    דבר נוסף מאוד קשה לי אחרי גמירה או ירידה בזיקפה לחזור ותפקד שוב
    האם יש קשר לטיפול שאני מקבל ?
    האם התהליך הפיך כלומר הפסקת הטיפול התרופתי תחזיר את המצב לקדמותו?
    האם אני צריך לעבור איזה סוג של בדיקות?
    בקיצור מה הפיתרון אני חושש גם לעצמי וגם לזוגיות שלי
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בתפקוד מיני

הוספת תגובה

• amit

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/07/2009

עמית חביבי קודם כל בוא נשמח שהחשק קיים והוא עומד קצת. מה שאתה צריך זה "תוסף" דלק. מומלץ על ידי סיאליס. קבל רשות מהקרדיולוג וצא לדרך. בהצלחה.
    דווח לנו אחרי עוד שבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיפקוד חלקי

amit
    16/07/2009

ראשית תודה על העידוד
    אבל לפני שאני רץ לקחת "תוספים " כל שהם לא הבנתי ממך האם יש קשר לתרופה שאני מקבל ?
    אם הסיבה היא התרופה אולי אני אשנה אותה במקום להוסיף עוד כימיקלים לגוף?
    דבר נוסף האם יש משהו טבעי שיכול לעזור?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2009

יש קשר לחוויה שגופך עבר ועובר סביב ה"פירפורים" והתרופות השונות. אין קשר חד ערכי מובהק בין התרופות ובין תחושת הדעיכה. החוויה ה"טראומתית" מוסיפה וגורמת בה בעת לציפיה לכשל ולגרימתו.
    אני מציע "תוסף" .כשהמחשבה הרפואית סקסולוגית סוברת כי למכשתחוש חיזוק בזיקפה בעת תפקוד יחזור לך הביטחון העצמי. כשתדע שיש לך מידת מה של שליטה בשיפור חלק גדול מ"החרדות" תימוגנה ותגלה להפתעתך שהתקין בידיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו