מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה בתפקוד המינישמואל16/07/2009
שלום רב,
אני בחור בן 24, בריא לחלוטין ולא נוטל תרופות. בשנים האחרונות אני סובל מבעיה לא ברורה בתפקוד המיני כאשר אני עם בחורה. המצב הוא או זקפה חלקית או חוסר זקפה בעת מצב אינטימי עם בחורה. וגם אם ישנה זקפה מלאה היא נעלמת מהר. אציין כי תופעה זו קורה רק כאשר אני עם בחורה, וכשאר אני לבד אין לי בעיה לגמור, יש לי זקפות ספונטניות וגם בבוקר כמובן.
הייתי מעוניין לקבל את חוות הדעת המלומדת שלך בעניין כיצד ניתן לטפל בבעייה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ד''ר יעקב מאיר וייל18/07/2009אתה מסתכל נכון ושם לב לפרטים הנכונים. אדגיש: הבעיה אינה בזין אלא בהתקרבות לתפקוד מיני אצל אישה.
תשובה מלומדת יותר ניתן לענות כשיודעים מי אתה ולמה הזיין שלך מתבייש/נמנע, כופף ראשו בהתקרבות למבחן התיפקוד.
אם אינך יודע את התשובה גש לאיש מקצוע והשתמש במיומנותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וייל!
שמואל19/07/2009תודה על התשובה. באומרך איש מקצוע הכוונה לרופא עור ומין?
אם לא מיהו אותו איש מקצוע להדגרתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)