מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בעלי נמשך לגבריםכרמית תות30/07/2009
אני בחיי זוגיות עם בעלי 3 שנים, נשואים שנתיים.
בתחילת הקשר הוא הראה לי נכונות של חיי זוגיות, אחרי שהתחתנו הוא התחיל להתרחק בקטע המיני כלפי, עם היינו שוכבים פעם בשבועיים זה היה מספיק לו, הוא לא דורש סקס ממני רק עם אני מבקשת, הוא כול הזמן טוען שהוא עייף.
הוא אף פעם לא משקיע בסקס שלנו אין משחק מקדים רק עם אני צריכה ליזום.
אני מרגישה שברגע שהוא עשה שני ילדים זה מספיק לו, אני מבחינתו בקשר כמו אוויר בבית.
אף פעם הוא לא התלהב הוא התרגש שראה אותי ערומה, מצידו שנעשה פעם בחודש סקס וזהו.
אין נשיקות חיבוקים מזמוזים, בהתחלה הייתי חושבת שמשהו אצלי לא בסדר, שאני לא מספיק סקסית מושכת מעולם לא היה לי בעיה עם גברים בעניין הסקס המשיכה, תמיד היו לי מחזרים
הבנתי לאט לאט שהבעיה אצלו.
השאלה שלי עם יש לו בעיה מינית או שהוא נמשך לגברים , הוא לא אחד שיוצא בלילות.
הוא טיפוס ביתי, הוא לא מחפש לצאת מהבית לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית תות
ד''ר יעקב מאיר וייל30/07/2009מה עשית בשביל להסתבך עם כזאת שאלה?
אם הוא לא נמשך לאף אחד, מקסימום אולי לעצמו זה בסדר?
לחיות עם מישהו שאינו כל כך מיני,משהו שלא מקבל ערך עצמי מזה שהוא חושק ונחשק זו בעיה לכשעצמה.
כמו שאת כותבת אם הוא לא נמשך מינית כי אינו מיני האם את תוכלי לעמוד בזה. כלומר אם אין בגידה או תאווה אסורה אז אולי אפשר לקיים שיגרת חיי משפחה?
כמו הסבתות והסבים שלנו שלא רדפו אחרי הפורקן והנחשקות? בין השאר כי זה היה עם מחיר לא קל לםשל עוד ילד,עוד הריון.
מה עם החשק שלך. את ללא ספק רוצה להיות נחשקת, אהבת את זה פעם. אבל בואי נדבר על הצורך המיני שלך נטו. נגיד שצדקתי תלכי לחפש ":בחוץ" להיות נחשקת? או שאת חייבת פורקן והוא כמו שאומרים |(לא בזין שלו). אז מאהב זו אופציה עבורך?
אם הוא סתם לא מיני לא בגללך ולא בגלל שאין משהו/מישהו אחר איך יהיה לחיות עם זה
תהיי מהפכנית שימרי טהרה ואולי תגלי עוד משהו בהתאפקות ובהמתנה. חישבי על זה. כיתבי לי מה עבר לך בראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
כרמית תות30/07/2009מצד אחד הוא משדר שאין לו חשק מיני כי הוא כול הזמן עייף.
ומצד שני נראה כי אולי הוא כן נמשך לצד השני, אני ממש לא יודעת זה דיי מתסכל אותי לגביו.
כי אני למשל בנאדם מאוד מיני, מאוד דורשת את הסקס וחייבת להרגיש נאהבת מאהבת,
אני כול הזמן מחפשת בעיניים גברים שייסתכלו עלי לראות שאני עדיין מושכת בעיניי אחרים
מחפשת תשומת לב מגברים, ממה שאין לי בבית
קשה לי לחיות עם בנאדם שלא דורש את זה ורק פעם ב...
בינתיים זה גורם לי להתרחק ממנו בכול המובנים יש לי לי ילדה בת שנה ו 5 ותינוקת בת חודשיים,
קשה לי לעזוב את הבית, אני מאוד מתוסכלת רוצה אהבה רוצה להרגיש נחשקת אוהבת
אני לא יודעת מה לעשות אני ממש לא רוצה לחפש מישהו ואחכ לפגוע בו.
האם באמת הוא לא דורש סקס, האם קיים דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
ד''ר יעקב מאיר וייל30/07/2009דיברתם פעם על זה שיש לך צרכים? גבר!
סביר לבואמ להתייעץ. יש גברים שיתנו לרעייתם יד חופשית ויש גברים שינסו להישתדל.
לדעתי נכון לפנות ליעוץ זוגי. אחרי שהוא יודע שמה את צריכה זה לא רק זין אלא להיות נחשקת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטהרה
כרמית תות30/07/2009לגבי השאלה שלך לשמירת טהרה גם את זה ניסיתי אחרי החתונה ולא ממש היתה שם התלהבות,
אני תמיד היה לי סקס טוב עם גברים, ואני מאוד רוצה להמשיך להנות מסקס אני בחורה צעירה בת 29 וכל החיים לפני, אבל לא רוצה להרוס את הנישואים, בגלל שיש שתי בנות בנישואים.
אני מאוד מתוסכלת מהעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
ד''ר יעקב מאיר וייל30/07/2009יש גם אופציה ראויה לבירור של דיכי- שוב ייעוץ זו הדרך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
כרמית תות30/07/2009הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לפנות לייעוץ, ותודה על העצה אבדוק עוד אפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)