מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד חולף או לאדניאל31/07/2009
התייעצתי כבר בערך לפני חודשיים אני רק יספר במה מדובר בערך לפני שנה התחלתי לפחד להיות הומו. לא יודע איך זה התחיל בגיל 11 היתה לי חברה נשיקות צרפתית חיבוקים ערב רומנטיים הכל תמיד אוננתי על בנות שבפנטזיה אני ממקיים יחסי מין איתה יורד לה נוגע לה באיבר המין הכל
לא הייתי חושב על בנים בכלל בנות עוררו אצלי חשק מיני תמיד בים ובברכה.
5-6 פעמים יצא לי לאונן על בן בגיל 13.5 בערך וזה לא יוצא מהראש שאולי בגלל זה אני הומו?
2)התייעצתי אם פסיכולוג בפורום אחר והוא דיבר על הדחקה שהבנאדם לא מרגיש שהוא מדחיק את ההומוסקסואליות והוא כלל לא נמשך לגברים האם זה נכון שגבר בן 40 או בגילי גיל 15.6 פתאום ירגיש שהוא הומו?
עכשיו אני לא יודע מה אני מרגיש גברים ללא חולצה אינם מושכים אותי אני לא יודע בדיוק מה אני מרגיש לגבי בנות ובנים
אני בן 15.6 זה כבר שנה אני לא יודע מה לעשות אני ממש עצוב ממש חרד משהו מציק לי באמצע החזה שנה אני לא יודע מה לעשות קשה לי ובנוסף תוכל להגיד לי מתי זה יעבור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר יעקב מאיר וייל02/08/2009לא לכל שאלה יש תשובה. אתה נהנה מדרך החיפוש-תהנה טוב!
הפרטים על מה עשית עם מישהי נחמדים למציצנים.
ספר להם עוד.
לשנות את מהלך החיים לא יצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)