פחד חולף או לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד חולף או לא
    דניאל
    31/07/2009

התייעצתי כבר בערך לפני חודשיים אני רק יספר במה מדובר בערך לפני שנה התחלתי לפחד להיות הומו. לא יודע איך זה התחיל בגיל 11 היתה לי חברה נשיקות צרפתית חיבוקים ערב רומנטיים הכל תמיד אוננתי על בנות שבפנטזיה אני ממקיים יחסי מין איתה יורד לה נוגע לה באיבר המין הכל
    לא הייתי חושב על בנים בכלל בנות עוררו אצלי חשק מיני תמיד בים ובברכה.
    5-6 פעמים יצא לי לאונן על בן בגיל 13.5 בערך וזה לא יוצא מהראש שאולי בגלל זה אני הומו?

2)התייעצתי אם פסיכולוג בפורום אחר והוא דיבר על הדחקה שהבנאדם לא מרגיש שהוא מדחיק את ההומוסקסואליות והוא כלל לא נמשך לגברים האם זה נכון שגבר בן 40 או בגילי גיל 15.6 פתאום ירגיש שהוא הומו?

עכשיו אני לא יודע מה אני מרגיש גברים ללא חולצה אינם מושכים אותי אני לא יודע בדיוק מה אני מרגיש לגבי בנות ובנים

אני בן 15.6 זה כבר שנה אני לא יודע מה לעשות אני ממש עצוב ממש חרד משהו מציק לי באמצע החזה שנה אני לא יודע מה לעשות קשה לי ובנוסף תוכל להגיד לי מתי זה יעבור לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד חולף או לא

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

לא לכל שאלה יש תשובה. אתה נהנה מדרך החיפוש-תהנה טוב!
    הפרטים על מה עשית עם מישהי נחמדים למציצנים.
    ספר להם עוד.
    לשנות את מהלך החיים לא יצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו