מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהי הזהות המינית שלי ומה עליי לעשותאסף02/08/2009
שלום, קוראים לי אסף וברצוני לספר לך על בעיה שקרתה לי.
יש לי בעיה בקשר לזהות המינית שלי, שמטרידה אותי כבר במשך שנה וחצי, מפריעה לי מאוד, אפילו די מעיקה ולכן חשבתי שאולי תוכל לעזור לי.
איני יודע מהי הזהות המינית שלי - האם אני אוהב בנים/בנות או את שניי המינים, זה מסבך אותי, בכך שאני מתקשה לשמור על קשר עם חלק מחבריי, מפני שאני חושש להגיע לאיזושהיא סיטואציה לא נעימה בינינו.
בהתחלה, הכל החל בכך שהתחלתי להסתכל על חבריי (בנים) בצורה מסוימת, התחלתי הרגיש משיכה אל חבריי כאשר הייתי בכיתה ו'.
כשעליתי לחטיבה, חשבתי שהכל יהיה שונה מאותו הרגע, מפני שאני אכיר חברים חדשים ושאולי בעיה זו תיעלם כלא הייתה - אך טעיתי - היא החמירה והקשתה עליי בצורה רבה יותר. מרוב בושה ממה שיחשבו עליי אני אכן דאגתי ועדיין דואג ומפני שלא ידעתי למי לספר - אפילו לא למשפחתי - סיפרתי זאת לידידה טובה שלי, שאין לה שום בעיה עם הרגשותיי המיניות ולאחר ששוחחנו מעט, הוחלט בינינו שכנראה אני דו - מיני, מפני שישנה משיכה אצלי לבנות, אך היא פחות חזקה מאשר משיכתי לבנים.
אני מאוד מבולבל מרגשותיי, מה עליי לעשות בקשר לבעייתי, האם ישנו טיפול - ולכן, אני זקוק לחוות דעת נוספת ומאוד אשמח לקבל אותה ממך בזמן הקרוב.
שלך, אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר יעקב מאיר וייל02/08/2009זכית כמו רבים אחרים לאתר תגובה מינית שלך אל שני המינים.
זכור כי אין עליך חותמת. תהנה מהחיפוש, שמור על פתיחות והניה אחרי לבחירותייך.
אין בידי בפי להעניק לך תשובה מוחלטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)