מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חברתי ביסקסואלית?יובל02/08/2009
שלום,
בת זוגי מזה שנה, בת 24, עברה כ 8 חוויות מיניות עם חברה טובה שלה במהלך השנתיים שלפני שהיינו יחד. עם זאת היו לה מערכות יחסים עם גברים בלבד. השבוע, היא התקשרה מיד כשחזרו ממסיבה ואמרה לי שזה קרה שוב, והפעם לראשונה ביוזמתה. אני מתרגם את זה כבגידה לכל דבר, ואף חושש מהתחזקות משיכתה לנשים בכלל ולחברה זו בפרט בעתיד.
במהלך החוויה, כשהיא בלי חלק עליון, היא חשבה שייתכן שזה יפריע לי קצת וביקשה מחברתה להפסיק לנגוע בה ושכל אחת תגמור בכוחות עצמה.
האם אוכל לקבל הסבר שיגרום לי לחשוב שזו לא בגידה?
שאלה נוספת, למרות שהיא אומרת שהיא נמשכת לגברים במידה הרבה יותר גדולה ושמשיכתה לנשים היא רגעית וחלשה, מהי הסבירות שחברתי ביסקסואלית/לסבית ושהיא תיאלץ לעזוב אותי בעתיד עקב כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד''ר יעקב מאיר וייל02/08/2009היא מי שהיא ומסתברשטוב לה כך.
אלמנט הבגידה מתקיים בליבך ופשך הכל מקרה.
אתה רוצה להיות שליט יחיד בזירה המינית -זה לא יצצא.
תשתדל להנות מעושר החוויה. תשמח על השיתוף.
אם קשה לך מדי תעזוב ותסתגר ב"נאמנו" מוחלטת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)