מוטרדת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת.
    נטעלי
    04/08/2009

שלום לך. אני ילדה בת 14 וחצי, מאז שאני זוכרת את עצמי נמשכתי רק לבנים ולא לבנות...
    בזמן האחרון הפכתי להיות חרמנית יותר, ואני ממש זקוקה למגע וסקס וכאלה. אני מאז ומתמיד מסתכלת רק על בנים ברחוב, נמשכת לבנים, נבוכה ליד בנים. ועם בנות זה לא היה ככה.
    אבל לאחרונה, אני מרגישה קצת משיכה לבנות מסויימות ולפעמים שאני מאוננת אני חושבת על בנות.
    מצד שני כשאני ברחוב אני אף פעם לא אסתכל על בנות, רק על בנים. ואני מאד נשית וידועה בתור אחת שנורא אוהבת בנים וחושבת עליהם הרבה. אני נורא נורא מוטרדת בזמן האחרון מהעניין הזה של הלחשוב על בנות בזמן אוננות ובכלל לחשוב עליי עם בת. זה מפחיד אותי. למה זה קורה? זה נורמאלי? מה זה אומר עליי? האם זה ישתנה, אולי זה סתם בגלל גיל ההתבגרות ובגלל שאני כבר "נואשת" לחבר, למגע, לסקס? אני ממש מפחדת ומוטרדת.. בבקשה תעזור לי, מה כל זה אומר?
    זה גיוני בכלל, והאם יש הרבה אנשים במצבי?

תודה רבה מראש, אנונימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת.

הוספת תגובה

• אנונימית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/08/2009

יקרה וחביבה את כבר בת ארבע עשרה וחצי לפי תיאורך את חרמנית מזה שנים. טוב שאת משחקת עם ה"מטרות" לאוננות.
    היה כדאי שתזכרי שהחיים זה לא רק זיון אחד גדול. הזיון קיים כדי לאפשר ולחזק קשר אנושי בין בני /ות זוג.
    תמשיכי להנות מהדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצפה לתשובה טובה יותר בבקשה.

נטעלי
    04/08/2009

ממש לא אהבתי את התשובה שענית לי, אתה ממש טועה לגביי אני לא מה שאתה חושב.
    רק שאלה אחת, אני לסבית או שאי אפשר להחליט ככה? אני ממש בדיכאונות מזה
    ואני לא חושבת שזה ככה בעצם! בקיצור, יש כזה דבר להמשך קצת לבנות מסויימות אבל להיות סטרייטית לחלוטין?

מקווה לקבל התייחסות מכובדת יותר ממך ותשובה נורמאלית ועוזרת.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/08/2009

לצערי זו התשובה שקיבלת.
    מותר לך להמשיך לחפש תשובות.
    תבורכי זו דרכך בחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בכלל לא אומר שאת לסבית או בי

בובית
    31/08/2009

גם אני מפנטזת על נשים לפעמים, זה לא אומר שבמציאות אני נמשכת או שהייתי שוכבת איתן...
    זה בסדר זה קורה לכולנו זה נורמלי ואת לא לבד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אמנם לא מטפל מיני אבל

נילס אולגרסון
    01/09/2009

בגילך בטוח שהשינויים ההורמונלים בגוף יגרמו לך לחשוב הרבה מחשבות חרמניות שתצטרכי להתמודד איתם וזה לא דבר קל לכשעצמו בגיל 14 וזה גם לא יהיה יותר קל גם בגיל 50 את לא היחידה שחיה אם זה וצריכה להתמודד אם זה קחי את המלצתי אלייך כמו שהיא סקס הוא מספק עד לגבול מסויים מה שקורה אחריו זה כבר המשך החיים ותוצאות של מעשים וככלשתעשי יותר ויותר סקס בחייך כיום זה יכול יגרום להתפוגגות של כל ההיתלהבות ממנו בהמשך שימי את הזיונים במקומם ועל תתני לחרמנות לשלוט בחייך ומה שלא תעשי ומה שכל הזמן הד"ר שוכח להזכיר שמתי לב זה שתיהיהי מוגנת (קונדום!!!) והיזהרי שחבר'ה גדולים ממך לא ינצלו את מצבך כי זה בהחלט מצב פגיע אם כל האלימות שיש בבתי הספר ובארץ בכלל
    כל טוב

נ.ב.
    בהצלחה בלימודים את אמורה לעלות לכיתה ט' לפי הגיל
    בזמני לא נראה לי שלילדים בגיל 14 עמד בכלל הם העדיפו ללכת לשחק כדורגל לנסוע באפניים סקטבורד וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו