מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות על נערים בניםסו אלן12/08/2009
שלום. אני מורה בתיכון בן 33, נשוי באושר לאישה נהדרת וסקסית ואב לילדה קטנה וחמודה.
לא היו לי בעיות זהות מינית במשך השנים, אך בשנה האחרונה מצאתי את עצמי מביט בחלק מהתלמידים (בני 17-18) ונמשך אליהם עד מאוד. כמובן שלא עשיתי דבר, אך עדיין המחשבות מטרידות אותי.
האם ייתכן שאני בעצם הומו או ש"מותר" גם לסטרייט לחשוב ולהתפעם מגברים מדי פעם בלי שיהיו לו נטיות?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סו אלן
ד''ר יעקב מאיר וייל12/08/2009מותר גם לסטרייט לטייל בעולם הפנטזיה.
למה זה אצלך קורה עכשיו אחרי שנים זו שאלה טובה לבירור.
מן הראוי שתוכל להידבר על זה עם מישהו שיקבל אותך וגם יתמוך.
אני לא מבין איך מתבטא אצלך "נמשך אליהם מאד ספר לי יותר על הביטוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)