מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני יכול לחזור להיות סטרייטישי13/08/2009
שלום רב,
אני בתחילת שנות העשרים
אני נמשך לגברים ומקיים יחסי מין איתם. (ובארון). אבל אני הרבה יותר נקשר ריגשית לנשים, ולעיתים מתאהב בהם. אבל בגלל שאני יודע שאני הומו אני לא מגיע איתם ליחסים אינטימיים, כדי לא לפגוע בהם, וגם אני לא ממש נמשך אליהן.
אני לא רוצה מערכת יחסים עם גבר אלא רק עם אישה.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישי
ד''ר יעקב מאיר וייל13/08/2009אני לא ידע לתת תשובה מוחלטת לשאלה כה מורכבת.אסכם מה שהבנתי:
1. אני שוכב עם גברים מקיים איתם יחסי מין ומחביא את זה מאחרים.
2. אני נמשך לנשים רגשית ואף מתאהב בהן לפעמים אבל אני לא מעיז לחתור לקירבה גופנית איתן בין השאר ובעיקר כי זה לא מגרה אותי.
איך תבנה מערכת עם אישה?
אולי תגלה לה את האמת? אולי תסתכן מספיק לגלות את ההפרש שבין חשק מיני ובין געגוע רגשי?
דבר אחד בטוח אם לא תסתכן בהחשפות עם אישה תמשיך לשאת את "צלב" זהותך וגעגועיך לא פתור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה...
אנונימי21/07/2010תשמע... כאשר תתאהב במישהי אל תחשוב על זה שאתה הומו תנסה להתקרב אלייה כמה שיותר ואל תגלה לה שאתה הומו... ככל שתתקרב אלייה יותר כך תמשך אלייה יותר... אם תגיעו למצב של יחסי מין אז תחשוב לעצמך שאתה צריך לרצות את זה... כאשר תקיים עם בחורה יחסי מין פעם ראשונה לא תרצה יותר להפסיק וכדאי לך... אני אישית חושב שרק אישה יכולה לטפל בגבר, לא גבר בגבר... תחשוב על ההצעה שלי והכי חשוב אל תלחץ... בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישי
ד''ר יעקב מאיר וייל21/07/2010אל תילחץ ואל תרמה את עצמך.
גג תהיה דו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישי
ד''ר יעקב מאיר וייל21/07/2010תמשיך להתגעגע למה שאינך יכול להרשות לעצמך להרגיש.
אין לי תשובה בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)