האם אני יכול לחזור להיות סטרייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכול לחזור להיות סטרייט
    ישי
    13/08/2009

שלום רב,
    אני בתחילת שנות העשרים
    אני נמשך לגברים ומקיים יחסי מין איתם. (ובארון). אבל אני הרבה יותר נקשר ריגשית לנשים, ולעיתים מתאהב בהם. אבל בגלל שאני יודע שאני הומו אני לא מגיע איתם ליחסים אינטימיים, כדי לא לפגוע בהם, וגם אני לא ממש נמשך אליהן.
    אני לא רוצה מערכת יחסים עם גבר אלא רק עם אישה.
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/08/2009

אני לא ידע לתת תשובה מוחלטת לשאלה כה מורכבת.אסכם מה שהבנתי:
    1. אני שוכב עם גברים מקיים איתם יחסי מין ומחביא את זה מאחרים.
    2. אני נמשך לנשים רגשית ואף מתאהב בהן לפעמים אבל אני לא מעיז לחתור לקירבה גופנית איתן בין השאר ובעיקר כי זה לא מגרה אותי.
    איך תבנה מערכת עם אישה?
    אולי תגלה לה את האמת? אולי תסתכן מספיק לגלות את ההפרש שבין חשק מיני ובין געגוע רגשי?
    דבר אחד בטוח אם לא תסתכן בהחשפות עם אישה תמשיך לשאת את "צלב" זהותך וגעגועיך לא פתור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה...

אנונימי
    21/07/2010

תשמע... כאשר תתאהב במישהי אל תחשוב על זה שאתה הומו תנסה להתקרב אלייה כמה שיותר ואל תגלה לה שאתה הומו... ככל שתתקרב אלייה יותר כך תמשך אלייה יותר... אם תגיעו למצב של יחסי מין אז תחשוב לעצמך שאתה צריך לרצות את זה... כאשר תקיים עם בחורה יחסי מין פעם ראשונה לא תרצה יותר להפסיק וכדאי לך... אני אישית חושב שרק אישה יכולה לטפל בגבר, לא גבר בגבר... תחשוב על ההצעה שלי והכי חשוב אל תלחץ... בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/07/2010

אל תילחץ ואל תרמה את עצמך.
    גג תהיה דו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/07/2010

תמשיך להתגעגע למה שאינך יכול להרשות לעצמך להרגיש.
    אין לי תשובה בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו