לא עומד לי!!,אני מפסיד כ"כ הרבה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד לי!!,אני מפסיד כ"כ הרבה!
    מתוסכל
    24/08/2009

גילי 20,הייתה לי חברה במשך 8 חודשים,שהסקס איתה היה בסדר,אבל תמיד היו לי חרדות כאלו בראש שאני לא טוב מספיק,לא נוגע במקומות הנכונים וכו' למרות שהיא אף פעם לא התלונה!!,ודווקא אני חושב שהיא נהנתה בסקס איתי,היה לי קשה להנות עד הסוף מהסקס בגלל המחשבות האלו אבל זה היה בסדר יחסית לחברה השנייה שהייתה לי.

השנייה הייתה גדולה ממני ב10 שנים! והייתה מאוד מאוד ביקורתית,קטלה אותי על חוסר הניסיון שלי במין,ואמרה לי שאני לא יודע לעשות כלום,וכל הזמן נסתה ללמד אותי איך לחרמן אותה כמו שצריך.בהתחלה כשהייתי איתה לא עמד לי בכלל (לעומת החברה הראשונה שלי שכן עמד לי איתה בפעם הראשונה).
    אבל לאט לאט הצלחתי להעמיד אותו ושכבנו דיי הרבה,אבל איתה לעומת החברה הראשונה,היו לי הרבה יותר חרדות,95% מהפעמים ששכבנו (ושכבנו הרבה) היו מלאות חרדות ולחצים ולא ממש נהנתי כמו שצריך,עשינו כמעט הכול! (אחרי הכול היא הייתה בת 30 ככה שלא היו לה בעיות לעשות דברים שבנות 20 לא מעזות עדיין לעשות).
    אבל תמיד הייתי לחוץ ולא הכי נהנתי,והיו פעמים שלא עמד לי,או שירדה לי הזקפה באמצע וזה היה מדכא אותי ממש...לפעמים היא רצתה שאני אגמור לה בפה...ואיך שהרגשתי שאני עומד לגמור,והבאתי את האיבר שלי לכיוון הפה שלה,הזקפה ירדה לי לאט לאט ובמקום להגיע לאורגזמה אני רק התרחקתי ממנה....

אחרי שנפרדתי מהחברה השנייה,קורה הדבר המוזר ביותר...יש לי ידידה בגילי שאני מכיר אותה 5 שנים בערך...אף פעם לא היה בינינו שום דבר שקשור לסקס,ואף פעם לא תארתי לעצמי שיהיה לי איתה משהו מיני.אבל לפני שבועיים אני מוצא את עצמי מתחרמן איתה ואנחנו מתפשטים,היא הייתה במחזור (דרך אגב היא בתולה) ובגלל שהיא הייתה במחזור,לא יכולנו לקיים יחסים מלאים.אבל זה לא כל כך משנה כי..בכלל!! לא עמד לי! והייתי לחוץ בטירוף!! יותר אפילו מאשר עם שתי החברות הקודמות שהיו לי...עכשיו אתמול,שבוע אחרי הפעם הראשונה זה קרה שוב,והתקדמנו שלב,התפשטנו לגמריי והיא הייתה מאוד רטובה,רצתה שנעשה את זה עד הסוף ולאבד את הבתולים איתי (דבר שמאוד מאוד החמיא לי).אבל שוב פעם הוא לא עמד!!!! והייתי כ"כ לחוץ!!.ניסינו כמעט שעתיים!

מה שאני לא מבין זה איך לעזאזל אני יכול לקבל חרדת ביצוע עם מישהי בתולה שלא יודעת לעשות כלום??,שאומרת לי שהיא רוצה שאני אלמד אותה דברים על סקס,שאני אראה לה איך שוכבים?? איך יש לי חרדות שהיא תגיד לי שאני לא יודע ל'זיין'?,או שהיא תצחק עליי שאני 'זיון גרוע',ותגיד לי שאני מזיין כמו גולם וכו',אם היא בעצמה לא יודעת כלום??.ואני בטוח שהיא חושבת שאני זיין על בהתחשב בזה שהיא בתולה.....כי היא בעצמה בקשה ממני ללמד אותה דברים!! זה כל כך מסתכל אותי,אני ממש בדאון בגלל זה...שאני לא מסוגל להנות מסקס כמו שצריך...

האם לקחת ויאגרה יכול לעזור? או שזה לא פתרון? אני לא יודע בקשר לטיפול פסיכולוגי,אני מודע לעובדה שאני צריך להשתחרר מהלחץ ולהרגע כי זה הכול בראש,כשאני מאונן יש לי זקפה ענקית,מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון גילי 21,עוד מעט 22 האמת...

מתוסכל
    24/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/08/2009

תפסיק לרגע למדוד הכל דרך הזיין.
    משאלתך עולה שנהית קבלן זיונים.
    קבל את זה שהתמימה הבתולה לא צריכה זיון. אולי חיבה והקשבה ועזרה להיפרד מהמחסום הטיפשי שקוראים לו בתולין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תדוה דוקטור,אני רק לא מבין את הקטע

some1
    24/08/2009

של החרדת ביצוע,למה זה קורה לי בעוצמה גבוה יותר מפעם? נכון אולי בגלל שזאת מישהי חדשה,אבל אפילו שהיא בתולה ולא תוכל לשפוט את הביצועים שלי??

אני מבין מה שאתה אומר שאני צריך להפסיק לחשוב כמו זיון מהלך...הקטע הוא שזה ככה בגלל שאני מרגיש שאף פעםלא הייתי באמת מסופק מסקס כמו שצריך בגלל החרדות והמחשבות שווא האלו דבר שגורם לי להיות עצוב ומדוכא,ובגלל זה כנראה אני מאוד מאוד חרמן כי אני אף פעם לא מצליח להרגיש מסופק מינית באמת.

דבר נוסף שלא ציינתי והאמת שיכול להיות שהוא מאוד חשוב לנושא,זה שאני דיי מכור לפורנו ולאוננות...אני מאונן כל יום מול סרטי פורנו וזה יכול להגיע לשעתיים רצוף כי אני מעקב את הגמירה בכוונה..אני חושב שאולי בגלל זה גם סף הגירוי שלי עלה מאוד ולכן קשה לי להשיג זקפה עם מישהי ב"סתם סקס" שלא מעורבות בו בחורות מדהימות עם גוף מושלם שמשתתפות באורגיות...
    איך אני יוצא מהתסבוכת הזאת?

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/08/2009

מי אמר שהבנה תעזור לך? את פשוט מתמכר לגירוי ולעיסוק בעצמך. בין אם היא גדולה ב10 שנים ובעלת אינסוף שעות מנוע ובין אם היא בתולה זכה וברה אתה עסוק בעצמך.
    הרמב"ם התיחס לשכמותך ואמר "שיער ראשו נושר, שיער גופו מיצמח שיניו מרקיבות ונופלות מפיו וכל מיני רעות צרות ומרעין בישין באים ונופלים עליו"
    גם בתרבויות אחרות שפיכת היתר היא ביזבוז לא יסולח.
    נסה טיפול בהיתמכרות למין. אז גם הרעב הנצחי שלך אולי ירגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ואז גם אוכל להנות מסקס דואלי

some1
    24/08/2009

הכוונה עם בת זוג ולא רק עם עצמי כפי שתארת סוף סוף?,כלומר סקס 'רגיל'
    זה ממש חסר לי :\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתוסכל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/08/2009

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא איך אני נגמל מהתמכרות כ"כ

some1
    26/08/2009

חזקה? תוכל להמליץ לי על דרכים ד"ר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו