שלישייה עם שני גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלישייה עם שני גברים
    הילה
    26/08/2009

שלום ובוקר טוב.

אני בת 29, נראית טוב וחיה באושר עם בן זוגי מזה חמש שנים, איתו יש לי חיי מין מצוינים ממש.
    הבעיה היא שהוא התחיל לרמוז לי אחרונה שהוא רוצה לצרף גבר נוסף למיטה. חשבתי שהוא צוחק, אבל הוא ממשיך לבקש את זה ברמיזות בכל יום. אני לא כ"כ נמשכת לסקס עם שני גברים ואני חוששת שהוא רוצה לקיים יחסים עם גבר וסתם "תופס טרמפ" כדי שגם אני אהיה שותפה להחלטה הזו.
    מה עושים?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלישייה עם שני גברים

הוספת תגובה

• הילה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/08/2009

הילה זו שאלה נהדרת ומצב קיומי די שכיח.
    אני נמנע מלהיכנס להסברים דינאמיים ונשאר איתך רק במקום הקונקרטי:
    .1 .הוא רוצה לנסות עם גבר ורוצה את אישורך דה פקטו.
    2. הוא רוצה להראות לגבר אחר איך הוא עושה "טוב" לאישה .
    3. הוא רוצה לראות אותך "נידפקת" ע"י גבר אחר, חבר, כלומר קצת ל"הזנות" אותך.
    4. אולי הוא מרגיש שאי אפשר לספק אותך ולכן חושב על שותף.
    אני יכול לפתח עוד אפשרויות תיאורטיות אבל השאלה האמיתית היא מה יקרה אחרי זה. חמש שנים הוא היחיד ואת נאמנה לו ולשניכם והינה הוא מסדר לעצמו שתהיי בוגדת בו בנוכחותו. אחרי זה אי אפשר לנבא.
    לדעתי כדאי להידבר על זה ביניכם פתוח האם הוא מוכן להסתכן ולגלות שיש מישהו "גדול" ו"טוב" ממנו ואת זה אי אפשר למחוק.
    בינינו חלקנו רוצה לעשות לאימא יותר טוב מאבא. פסיכולוגים יקראו לזה סקסואליזציה של האדיפוס.

אני רואה הרבה משולשים ותמיד מגלה שהמשולש הקונקרטי נהיה בסוף סתם עוד זיעה והפרשות. תציעי לחבר שלך שפנטזיות זה נהדר אבל כשמורידים תחתונים משלמים מחיר שלא יודעים מה הוא יהיה.
    אם כבר את מסכימה לרעיון תישאלי את עצמך מה את צריכה ממאהב נוסף ותוודאי שתיקחי זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו