מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעם הייתי סוס הרבעה גיזעינילס אולגרסון31/08/2009
לאחרונה החלה אצלי חרדה לא נורמליתמאז שניבדקתי בדיקת איידס יצאתי שלילי אמנם אבל מרוב פחד וכל מיני דעות של רופאים הלכתי ונבדקתי עוד 4 פעמים ומאז כבר אין לי סקס יש "מגע" אין מציצה יש "מין אוראלי" ואשכרה נהייתי בתול בן 26 לאחר 75 יום שבהם חיכיתי לבדיקה.
ורק לפני יומים הייתי במסיבת רווקים והכל זרם ממש סבבה ואחרי כמה כוסות של וויסקי ושתי בירות החלטתי לנסות להתמודד אם זה ונתתי לאחת הבחורות לגרור אותי למטה כמובן שאך ורק ל"מין אוראלי" עם קונדום כמובן שלא עמד לי כל כך מהר ולקח לי דיי הרבה זמן להשתחרר והיה מה שהיה וזהו כאשר יצאתי החלו בי שוב הדפיקות לב האלו והמחשבות הנוראיות אל הבדיקות והמחשבה הכי נוראית שהייתה לי זה אם היא חס וחלילה השתמשה בקונדום משומש דבר שלא נראה לי הגיוני כי היה בחדר רק קונדום אחד ואני ראיתי אותו לפני שהיא שמה אותו עליי והוא היה נראה בסדר מגולגל כזה ושקוף אבל ל ראיתי אותה מוציאה אותו מהעטיפה למרות שלא היה עוד קונדום בצורה כלשהי בחדר והרופא שלי וגם הרופאות בפורום האיידס אמרו לי שאני יכול להיות שקט ואין שום צורך בבדיקה נוספתכאשר המין הו "מין אוראלי" אם קונדום אבל מה אני עושה אני לא מסוגל לחזור לעצמי ולביצועים במיטה ודווקא עכשיו מתחיל לי משהו בדיוק אם בחורה ממש אחלה שנראת טוב ואני כבר מראש יודע שאני לא מסוגל אפילו להעמיד אותו כמו שצריך בהיתחשב בכך שפעם היו לי ממש חיי מין ממש אחלה עכשיו אם אני מסוגל לחשוב בכיוון זה נס אפילו הפסיכולוגית שאצלה אני מטופל כבר מתחילה להתייאש ממני מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה לי שאלה יותר לפורום
rr01/09/2009פסיכולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילס
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009אין ספק שאתה אוהב לדבר על זה ולעייף את מקשיביך/מקשיבותיך.
אפילו הפסיכולוגית שלך נשברה.
שים לב אם היא מפהקת זו הוכחה שאינך מחרמן במשחקי הלשון.
אתה משחק עם מלאך הסכנה ונהנה מזה.
אין לי תשובות טובות מזה עבורך.
"מרוב עצים לא רואים יער"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)