מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגורה מסרט כחול של לסביותהילה01/09/2009
שלום ד"ר. אני בת 14.5 וצפיתי בשבוע שעבר, בפעם הראשונה בחיי, בסרט כחול. בסרט היו רק נשים שליקקו אחת את השניה ומצאתי את עצמי יושבת וממש מגורה מזה. לא יכולתי להפסיק להסתכל בו ואחרי שנגמר חשבתי לעצמי שאולי יש לי נטיות לסביות. יכול להיות מצב כזה בגילי?
תודה על התשובה, זה חשוב לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009הילה גם לך יש למטה שם מקום כזה עם הפרשות וכיווצים וריחות. גילית בסרט שאפשר להנות ממנו ולהשקיע בו חיבה ומגע. זה לא הופך אוך לשונה מאחרות שמגלות בסרט כמה "הפרח" שלהן יפה .
אין ספק שם תתעניני במיניות ובחרמנות של נשים אחרות תגלי עוד דברים על עצמך.
זיכרי שזה גי ל שבו הכל חדש מפתיע מגרה ואולי גם מפחיד קצת.
תהני מהדרך לא מהשיפוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)