מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות מיניתסתם אחד05/09/2009
למייעץ שלום רב
אני גבר בגיל 33 שעד לא מזמן תמיד פעיל מינית (מאוד)
לפני כחצי שנה סיימתי קשר והאמת ש"דאגתי לעצמי" מידי יום ובאופן כללי מאז שהתחלתי להיות פעיל מינית בגיל צעיר לא קרה שעברו יותר מיומיים שלושה ש"המערכת" לא עבדה גם אם זה היה סתם "ניסוי כלים ידני" וגם אם אזעקת אמת.....
מזה כשלושה שבועות החלטתי שאיני מעוניין יותר לבצע תרגילים "ידניים" ולחכות לקשר הבא,
מעבר לקושי הפסיכולוגי שבאיפוק לעיתים נדמה לי שאני חש לחץ "באיזור" יכול להיות שאני מדמיין?
ולשאלה החשובה באמת : האם יש סיכוי כלשהוא שאם "המערכת" לא תעבוד תקופה ארוכה היא "תחליד" או לא תתפקד כמו שצריך בבוא העת ? האם אני יכול לפגוע בפוריות בדרך כלשהיא?
ובכלל האם יש סיבה שעדיף לא להמנע מהתנזרות ארוכה (גם ידנית)?
אני רק רוצה לציין שאני בריא, לא סובל מכלום, עושה ספורט 6 ימים בשבוע וכשאני צריך יכול לתפקד מספר לא מבוטל של פעמים בלילה עם בת זוג מתאימה!
האם מערכת המין הגברית דומה בתפקודה לסוג של שריר? האם חוסר פעילות של מספר חודשים או יותר יגרמו ל"התנוונות" מסוג כלשהוא?
תודה מראש לתשובה
סתם אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם אחד
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009שמת לב שמאזהפסקת ל"שחת" זרעך יש לך יותר זיקפות שחרית?
הגוף דואג לעצמו ומוודא שתיווצרנה זיקפות "אחזקה" גם בלי עבודה לפורקן.
טוב שאתה שומר על כושר גופני, כשתמצא את המתאימה לך תוכל להאריך בעינוגה.
זכור עינוגך אינו מטרת התירגולת אלא עינוגה של בת זוגך.
אין לי תשובה טובה כך שיש גם פרדוקס בעניין מלשון "מרעיבו שבע-משביעו רעב"
שומר על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)