מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת...ללא שם06/09/2009
שלום,
יש לי כמה שאלות:
אני נשואה כתשעה חודשים, לפני שהתחתנתי קיימתי יחסים רק עם אדם אחד (אשר לא חוויתי עימו הנאה) ובעלי הוא השני איתו קיימתי יחסי מין, עם בעלי אני נהנית רק מההקדמה לחדירה "משחק מקדים" ואני לא מצליחה לגמור אלא אם כן הוא יושב ואני יושבת עליו ויש חיכוך באיבר מיני מול איבר מינו, זה מאוד מעייף והייתי רוצה להפשסיק עם זה וללמוד דרכי חווית אורזמה אחרות אך שנינו חסרי ניסיון ולא כ"כ יודעים איך לענג אחד את השני
אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת את בעלי ונמשכת אליו.
לפני החתונה אני ובעלי לא קיימנו יחסי מין מטעמי התקרבות לדת.
לאחר החתונה נוכחתי לדעת שבעלי סובל משפיכה מקודמת וכמו כן נראה לי שהאיבר עצמו דק וקצר.
שבוע שעבר חברה אמרה לי שיש לה חברה שסיפרה לה שבגלל שלבעלה יש איבר מין קצר בגלל זה היא לא מצליחה להיכנס להריון והתחלתי להילחץ. כמו כן בבדיקה צול הרופאת נשים היא אמרה לי ששפיכה מוקדמת לא מזיקה לפוריות, האם זה נכון?
האם בגלל איבר מין קצר או קטן לא יהיה ניתן להיכנס להריון אלא רק עם טיפולים?
אני רוצה לציין שבעת קיום היחסים אני מרגישה את החדירה ואני יודעת שהשפיכה נעשית בתוכי (למרות שלאחר שהוא יוצא, נשפך קצת חומר).
איך אני אדע האם גודל האיבר הוא בסדר או לא? האם זה תקין שלאחר השפיכה "נוזל" קצת?
מה אני צריכה לעשות?
אנחנו ממש אוהבים וממש רוצים להיכנס להריון ואני לא כ"כ יודעת איך אני אדבר עם בעלי כי אני מפחדת לפגוע בו כי אני יודעת שבקשר לנושא הזה הוא מאוד רגיש.
אני יודעת שכל הפנייה קצת מבולגנת וזה כי אני מבולבלת ולא יודעת מאיפה להתחיל ובמה לטפל קודם.
אני מתחננת לעזרה, אין לי עם מי לדבר. אני לא מרגישה כ"כ בנוח ופתוחה עם מישהו כדי לדבר איתו על זה חוץ מבעלי שבו אני מפחדת לפגוע.
אודה לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת ללא שם
ד''ר יעקב מאיר וייל08/09/2009את רוצה להיות בהריון? זיכרי כל מעשה המין קגיים כדי שתהיי בהריון. השפיכה ה"מהירה" היא דרך הטבע לוודא שבזמן הקצר בו את מבייצת תוכלי להרות מהתנסות של חדירה ושפיכה ככל שהאבר הזה יכול לספק. אני קורא שאת "מתחזקת " סביב נישואיך. זיכרי בגן העדן אדם וחווה עשו את המעשה "תמימים כבהמות" כדברי הרמב"ן. הווי אומר לא היה יצר לעונג אלא הכתבה של הצורך לפוריות כמו אצל בהמות.
את מ בלבלת בין הפוריות והעונג. כדאי לך להיזכר בעונש שהוטל עליכן בעיקבות חטא פרי עץ הדעת: "אל אישך תשוקתך והוא ימשול בך". יש דרך ותנוחה שבה את יודעת להנות! ביהדות קורעים לתנוחה זו דרך ה"עזות". את שולטת בקצב ובכיוון וגם מכוונת בסיס ערוותך, דגדגנך ,אל בסיס איבר מינו מחככת ומגיעה לפורקן. תשמחי שאת עם כה מעט ניסיון כבר יודעת ל"השתמש" נכון וזיכרי היהדות אינה פוסלת.
הגודל של איבר מינו אינו נושא סטטיסטי. מספיק שיחדור וישפוך מספר פעמים סביב עונת הביוץ שלך, מועד טבילתך לרוב, ואז כמו שנאמר "כעת היום שנה את יולדת....."
אל תערבי מין בשאינו שלו. נקודת הפתיחה שלך טובה.
אם יש לך עוד שאלות כיתבי. גם נשים אחרות יכולות ללמודש ממה שאת "מעניקה" בהיתחזקותך באמונה-תמימות ורצון אמיתי לקשר עם אישך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)