מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בשמירה על זקפה והגעה לחדירהמעורפל16/09/2009
שלום, אני (בן) ובת זוגתי כיום בני 18. היא לא בתולה ובעלת נסיון בקשרים ארוכים ומלאי נסיונות מיניים, אך הסיפור שלי קצת יותר מסובך. חברה קודמת שהגעתי איתה למצב אינטימי דחתה אותי ברגע האחרון ולאחר מכן התברר לי שהיא בוגדת בי עם מי שהיה באותה תקופה חבר טוב שלי. בת זוגתי הנוכחית היא בהחלט לא הראשונה והיו כמה לפניה, שאיתן הגעתי למצבים אינטימיים שכללו כל סוג של מין פרט למין וגינאלי ואנאלי. לבת זוגתי הנוכחית התנגדות למין לא ואגינלי בטענה שהמעשה משפיל, אך אין הדבר משפיע עליי כלל ואני מכבד אותה ומתייחס אליה בהתאם. איני נעלב או מושפע מהעדפה זו שלה ואני מבין אותה לחלוטין שכן ההרגשה קשורה בחוויה לא נעימה בעברה. יש לציין שכל מגע מיני ביננו נעשה בהסכמה והבנה מלאה משני הצדדים, כאשר הצד שהיה בעייתי בעבר הוא אני.
הבעיה שלנו היא כפולה. מצידי, איני מצליח לשמור על זקפה. כאשר אנחנו מתמזמזים ומתפשטים, הכל בסדר, והכל תקין. כאשר מגיע רגע החדירה אני נתקף חרדה, חושב על האם אני נמצא בזקפה וזה הדבר היחיד שמעסיק אותי, עד כדי כך שאני מרגיש את איבר המין שלי מתקווץ ב"שידור חי". אם אני לא חושב על זה, התפקוד תקין, אך ברגע החדירה קשה שלא לחשוב על זה כי יש צורך "לכוון" (כן, גם אם היא מכוונת המגע של אצבעותיה גורם לי באופן מידי לחשוב על זה ולאבד את הזקפה). מצידה, הבעיה היא שהיא יבשה מאוד, מה שמאוד מקשה על החדירה גם כן. קונדום עם הרבה סיכוך (לא על בסיס שמן) עלול לפתור את הבעיה מצידה, אך מצידי עדיין נשארת בעיית אובדן הזקפה.
ברור מאליו שהדבר משפיע עלינו לרעה ואני חש שהיא חושבת שאיני חושק בה, למרות שהסברתי לה אינסופר פעמים שהיא רצוני היחיד, והיא הבינה זאת בסופו של דבר (יש לציין שרומנטיקה היא דבר שאני מתמחה בו, ולהשיג אותה היה תהליך ארוך וקשה בפני עצמו - לכן אין מאושר ממני כרגע, פרט לבעיה הזו.). במישור הנפשי אין ביננו בעיות שאיננו מסוגלים לפתור יחדיו, אך הבעיה הזו מקשה עלינו מאוד. כמובן שכל נסיון כושל נגמר בעוד יותר לחץ בנסיון הבא. שאלתי אליכם היא כיצד אוכל לשמור על הזקפה איתנה, עדיף ללא שימוש בתרופות (שכן איני רוצה להפוך לתלותי בהן), כאשר הבעיה היא אכזבה מצידה בעיקר. החרדה נובעת מהעובדה שלה נסיון קודם, ואני פוחד שלא אוכל לרצות אותה כמו בני זוגה הקודמים. אני פוחד לגמור מהר מדי, פוחד שגופי אינו מספק אותה למרות שהיא חוזרת ואומרת שהוא כן, ובכלל בפחד מהחדירה עצמה ומהכשלונות הקודמים ואיבודי הזקפה שגורמים לי להגיע לאותו מצב מייגע שוב ושוב.
אשמח להצעות לפתרון הבעיה. תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעורפל
ד''ר יעקב מאיר וייל16/09/2009עם שאלה כזו מעורפלת יכולתי להקשיב ולענות התערפלה גם כן.
תסביר לי איך אישה כזו מיוחדת עם נסיון קודם לא יודעת איך לדאוג לרטיבות שביל האהבה שלה.
אנא זכור שכשזה יבש לה זה כמו שזה לא עומד לך.
אתה מכניס עצמך לתחרות בלתי אפשרית עם גברים קודמים שלה.,אותה תחרות כמו עם החבר הכי טוב שלך מאז.
לשאלותיך עצמן תשתמש בכדור כ"ביטוח" חובה. אני את שלי שומר במגירה המסמכים ברכב, כלומר בתא בשולחן הלילה.
לגבי הרטיבות שלה טוב לפנות למרפאתי ולרכוש KVC.
תפסיק לחשוב כ"כ הרבה, תעשה יותר.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)