גמירה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה מהירה
    מתן
    21/09/2009

אני גומר תוך 30-45 שניות אחרי שאני מתחיל לאונן, פעם זה לא היה לי, הבעיה התחילה לי לפני שנתיים (עוד 3 חודש בן 17).
    פעם היתי מאונן עם חומרי סיכה וזה לא היה ככה.
    התחלתי לאונן עם חומר אחר שיותר נעים לי ואם אני זוכר נכון מאז שאני משתמש בו אני גומר יותר מהר.
    הבעיה הא שבשנה שעברה שכבתי עם ידידה שלי וגם אז שפכתי מהר אז לא נראה לי שזה בגלל החומר סיכה.

יש איזה דרך לאמן את הגוף חוץ מהפסק והמשך שלפני שאתה גומר אתה מפסיק לאונן ואז ממשיך כשהחרמנות יורדת לך? ויכול להיות שעם הזמן זה ילך לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מהירה

הוספת תגובה

• מתן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/09/2009

יש לך שתי שאלות טובות.
    לפני הראשונה תשאל את עצמך :למה אני מאונן?
    לי זה נשמע: בשביל לגמור!
    למה אתה עושה עם בת זוג? בשביל גם לגמור וגם להגמיר. לכן כשאתה מאונן אותו אתה לא "מאמן" אותו.
    אם תנסה לאמן אותו בזמן אוננות שים לב לרגע ההתרעה-רגע ה"כוס אמו". אתה יודע שזה כבר נגמר לפני שהתחלת "לירות". זהו הרגע שסביבו נבנית השליטה בהמשך חייך הבוגרים.

כן עם הזמן זה "ילך" לך . הריגוש יקטן החידוש יהפוך למוכר והמין עלול להיות שיגרה.
    תהנה מרכישת המיומנות.
    "גמר " חתימה טובה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו