מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה מהירהמתן21/09/2009
אני גומר תוך 30-45 שניות אחרי שאני מתחיל לאונן, פעם זה לא היה לי, הבעיה התחילה לי לפני שנתיים (עוד 3 חודש בן 17).
פעם היתי מאונן עם חומרי סיכה וזה לא היה ככה.
התחלתי לאונן עם חומר אחר שיותר נעים לי ואם אני זוכר נכון מאז שאני משתמש בו אני גומר יותר מהר.
הבעיה הא שבשנה שעברה שכבתי עם ידידה שלי וגם אז שפכתי מהר אז לא נראה לי שזה בגלל החומר סיכה.
יש איזה דרך לאמן את הגוף חוץ מהפסק והמשך שלפני שאתה גומר אתה מפסיק לאונן ואז ממשיך כשהחרמנות יורדת לך? ויכול להיות שעם הזמן זה ילך לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן
ד''ר יעקב מאיר וייל23/09/2009יש לך שתי שאלות טובות.
לפני הראשונה תשאל את עצמך :למה אני מאונן?
לי זה נשמע: בשביל לגמור!
למה אתה עושה עם בת זוג? בשביל גם לגמור וגם להגמיר. לכן כשאתה מאונן אותו אתה לא "מאמן" אותו.
אם תנסה לאמן אותו בזמן אוננות שים לב לרגע ההתרעה-רגע ה"כוס אמו". אתה יודע שזה כבר נגמר לפני שהתחלת "לירות". זהו הרגע שסביבו נבנית השליטה בהמשך חייך הבוגרים.
כן עם הזמן זה "ילך" לך . הריגוש יקטן החידוש יהפוך למוכר והמין עלול להיות שיגרה.
תהנה מרכישת המיומנות.
"גמר " חתימה טובה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)