שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אלי
    24/09/2009

שלום כאשר אני רואה סרטי גייז אז לא עומד לי אבל יש לי מין זרמים נעימים האם זה אומר שאני נימשך לבנים אני בן 16 עוד מעט ומאוד חרד לזהותי המינית
    ובנוסף אני נימשך לבנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

אני לא יודע לענות למה שאתה רוצה תשובה.
    זרמים נעימים זה נעם. על מה אתה מפנטז כשאתה מאונן? זו השאלה שתעזור לך ולי להמשיך להידבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

חסוי
    25/09/2009

שלום שוב, כאשר אני מאונן (התחלתי מגיל 12 בערך) אז זה תמיד היה על בנות יצא לי בערך 5 פעמים מתוך 4 שנים שאני מאונן על בן.אבל תמיד הפנטזיה המינית היא על הבת של השכנה בנות מהכיתה ועוד.אני כיום בן 16ותודה על העזרה.

האם בן אדם יודע שהוא מדחיק משיכה מינית או שהוא לא יודע ובסוף היא מתפרצת?

אם פעם אחת שיחקתי אם אחי שהייתי בן 9 במכות על המיטה ופעם אחת קפצתי עליו והיתה לי זיקפה האם זה אומר שבגלל זיקפה זו אני הומו או ביסקסואל.

סליחה על השאלות הרבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

תכלס אתה כמו כולם.
    1. אתה מיני, הזין שלך יודע לעמוד וכמונו אתה תוהה אם בזיקפתו הוא מסמן כיוון. מוחלט.
    2. כמו כל מתבגר אתה לא בדיוק יודע מה יהיה.
    3. אתה רוצה תשובה מבחוץ, עדיף ברורה ומוחלטת.
    4. אתה רגיל! כשתהיה עם בן באותו יום אתה גם הומו. כשתהיה עם בת למחרת אתה סטרייט לא הומו. בכל אחת מאפשרויות אלו יש לך ראש פתוח, נכונות להתנסות וסקרנות.
    5. הכי חשוב אל תיתקע בפינה. אל תיתן לרגע בחיים להפוך אותך לזהות מוחלטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו