שאלה חשובה מאוד .....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד .....
    ורד
    24/09/2009

היי...
    יש לי אחיין בן 9 שאני וכל משפחתי וכמובן הוריו מודאגים לגביו. כל שנה שעוברת מדאיגה יותר!
    יש לו העדפות אחרות מלילד נורמלי באוכלוסיה שלנו.הוא השני מבין ארבעה ילדים שאחריו יש תאומות בנות חמש שמפה מתחילה ההתנהגות המוזרה שלו : הוא כל היום מסרק אותן ,ומאפר אותן ואי אפשר לדלג על השלב של ההצקות והמכות שהוא מחטיף להן... הוא יכול להתקלח 3 פעמים ביום ולהסתרק ולשים חומר בשיער הוא מדי פעם מתאפר לובש בגדים של אחיותיו ואפילו השפת גוף שלו נשית לחלוטין... הוא מרבה לדבר על הומואים ולסביות ... והיה פעם מקרה מרחיק לכת שבו אחיו הגדול סיפר שהוא הדביק את איבר מינו עם סלוטייפ לאחורנית... ???? בהתייעצות עם חברה שגם לה ילד דומה הועלתה האפשרות שאולי יש לילד יותר הורמונים נקביים מאשר זכריים בגוף. המצב מדאיג.. הוא מרבה לגעת באנשים ובוחן כל שינוי שחל בסביבתו כמו לדוגמא: אם שמתי לק חדש, או התאפרתי, סרט חדש לשיער, בגד חדש - דברים שילדים בגילו לא אמורים להתעסק בו..
    אין בובה של אחיותיו שלא עברה "שיפוץ" על ידו.. זה כל היום סובב סביב זה....
    יש לציין שהסביבה לא מקבלת את המצב הזה ויש המון מצבים שפשוט אני מרחמת עליו.. אחיו קורא לו הומו, אביו לא מוכן לקבל את זה בכלל ואחותי מתוסכלת עד עמקיי נשמתה...הוא מבקש רק בגדים של נשים כמו שרוולים נשיים וחולצות צמודות עד הקו של המכנס... לא מעניין אותו כדורגל, מחשב, לימודים, טלויזיה, חברים וכו'.... לכל מקום שאימו הולכת הוא נצמד אליה ואם זה עם הבנות על אחת כמה וכמה...אני רואה איך אחותי מתרסקת מהמצב, זהו מצב שקשה לקבל. אבל חייבים לעזור לו או בכל אופן לקרוא לתופעה הזאת בשם מסויים כי ממה שאני מבינה זה לא גיל שהוא יודע מה זה העדפה מינית או סקס או מה זה גבר עם גבר או שהוא בכלל ילדה שנולדה בגוף של ילד???? אגב אימו הייתה איתו אצל כמה מטפלים ואף אחד לא התייחס ברצינות לנושא זה.... מה גם שהוא ילד מדהים ביופיו הוא שובה את כולם בקסמו האישי וביופיו יש לו לשון חלקלקה והא יודע "לקנות" אנשים... אני מתחננת שמישהו יעזור לי לעזור לו.. אני מפחדת שהמצב יחמיר ולא יהיה לנו את הכלים לטפל בו אם צריך בכלל? שכחתי לציין עוד מקרה נוסף בחופשת הקיץ הוא היה בקייטנה שכל פעם מנהלת הקייטנה הייתה מתקשרת לאימו בטענה שהוא כל היום מציק לבנות ונוגע בהן וזה ממש לא נעים להן והן מתלוננות בפניי הוריהן... ואחותי נאלצה מספר פעמים ללכת להוציא אותו מהקייטנה . זה מצב נורמלי ?????????.... אודה באם תחזרו אליי בהקדם... תודה ולילה טוב. ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד .....

הוספת תגובה

• ורד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/09/2009

מה את שואלת ? במקום מי?
    בת כמה את ?
    תעודדי את ההורים להתיעץ עם איש/ת מקצוע.
    לא מבין למה את תוחבת את האף במה שאינו ענינך!
    רצוי לקבל עיצה מקצועית לגבי הילד שתי6ראת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתשובתך ד"ר נכבד

ורד
    27/09/2009

קודם כל ד"ר נכבד אני בת 30 ולא פעם נתקלתי בפורום זה בתשובות רדודות מהסוג הזה לשאלות שאין לך תשובות עליהן... אם אינך מתמצא בנושאים מסויימים פשוט תפנה הלאה.... ואני תוחבת את אפי לעניין זה לבקשתה של אחותי.... אחרי תשובה מהסוג שלך אני חושבת שאינך ראוי שהאוכלוסיה תהיה מטופלת על ידך... ובטח ובטח שלא אני ואחייני...
    אני מאמינה שביום מן הימים גם רשיונך יילקח ממך.... בהצלחה לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/09/2009

תשובתך/תקיפתך ראויות ליום כיפור.

שאלת זהותו המינית של אחיינך ראויה להתיחסות מקצועית ראויה , וליעוץ מקצועי להוריו..
    מקובל עלי כי תתקפי את מי שאינו נושא חן מלפנייך. תשפילי ותעבירי ביקורת מחסלת.
    זה תמיד טוב ליום כיפור.
    זיכרי כי הוריו של אחיינך הם האחראים לגדלו ולבטח לא דודתו.
    בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו