מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיסוי טנטרי לגברים?עופר06/10/2009
שלום רב,
אני גבר בן 39 נשוי "באושר" כבר 10 שנים, לאחרונה שם לב שאני נמשך לאשתי פחות, מתבטא בחוסר חשק שמבאס אותה וגם אותי כמובן (חייב לציין שהיא אישה מושכת ונראית ממש טוב).
חשבתי ללמוד משהו על נושא המיניות, ואני מבין כאדם מודע שאולי זה הכל אצלי בראש.
הגעתי לנושא הטנטרה שחשף אותי למשמעויות חדשות באספקט המיני ואינו מתייחס לגוף כאל מכונה בלבד, אהבתי. וזה מה שמצא חן בעיני. אני אכן מאמין ומודע שיש סביבנו שדה אנרגטי , מה שנקרא ה"הילה" שמשפיעה על גופנו הפזי וניזונה ממחשבות ורגשות שלנו ואחרים. ולכן הייתי מצפה לתת ביטוי למקום הזה לפני שאני ממהר לקחת כדור סיאליס.
בכל אופן, אני פה כי אני מתלבט. חשבתי להתנסות בקטע הטנטרי וללמוד עוד על המיניות שלי.
ראיתי שיש מטפלות חביבות שעושות מפגשים טנטרים ביעוץ או בעיסויים טנטרים לגברים, אך משהו כאן עוצר אותי.
במקביל מצאתי באינטרנט גם מטפל שעושה עיסויים טנטרים לגברים, וזה שינה פה משהו, התחלתי להסתקרן כמו שלא הסתקרנתי מול המטפלות הטנטריות.
דיברתי עם המטפל שנשמע לי בחור רציני למדיי, והבנתי שיש בעיסוי הזה מגע ישיר באיבר המי כחלק בלתי נפרד מהנחיתו בדימיון מודרך.
אני מאד חושש שכפי שאני מתרגש מלדמיין זאת מקבל טיפול ממטפל גבר, שפתאום אהנה מזה מאד, ויפתח אצלי חלון הומוסקסואלי שאני לא מעוניין לחשוף חלילה.
חשוב לי לציין כי אני אוהב נשים ונמשך אליהן, אני לא מפנטז על גברים. אבל העיסוי הטנטרי הזה (אולי האופן הטיפולי של זה) ממש מבלבל אותי.
אשמח לכמה מילים אודות מצבי המתוסבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד''ר יעקב מאיר וייל06/10/2009הרעיון של להתחדש מינית מבפנים ולא "מבחוץ" עי" שינוי הקשב הפנימי הוא יפה וחשוב.
אתה מוצא את עצמך מתקרב ל"עושי" טנטרה, זכרים ונקבות. מה זה מועיל לך כמעט כמו חילופי זוגות עם תחכום יתר.
מציע לך להתחיל לבד מהבסיס של למידת עצמך והעשרתך בכלים נוספים לקשב ולתנועה.
טוב ללמוד אומנות לחימה כמו צ'י גונג או לפחות טאי צ'י. זה יהפוך אותך לקשוב יותר לעצמך ולבת זוגך. טוב יהיה גם לה ללמוד על עצמה קשב, נשימה והעברת אנרגיה.
מעשה האהבה בטכניקות של טנטרה מעשיר אותך ואתכם בחיבור אנרגטי נוסף שהופך לכלי שלך.
אל תתפשר על כך שיש מוכרי "טנטרה" ברשת.
בהצלחה. אתה מוזמן להרחיב שאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
ד''ר יעקב מאיר וייל07/10/2009שכחתי לציין שיש אין סוף חומר טנטרי בחנויות. רכוש. קרא והתאמן עם זוגתך.
משבר "עשר השנים" הוא לפעמים הזדמנות לתחילת צמיחה הדדית ולפעמים פתיחת הסיום לקשר.
בהצלה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)