התשוקה חזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשוקה חזרה
    שני
    19/10/2009

נשואה, בת 40. אני מרגישה שהתשוקה חזרה ובגדול, רוצה להתנסות בדברים חדשים עם בן זוגי.. הוא מופתע מן החשק ומן התעוזה. נראה לי שקשה לו לראות אותי פעילה כל כך, זה מלחיץ אותו מבחינת ציפיות שלי ממנו וגם פן אחפש במקום אחר. אני מרגיעה אותו ואומרת שאני רוצה יחסי מין רק איתו , אבל יותר פעמים ויותר איכותי, אני רוצה למצוא את נקודת ה-G רק איתו. מה לעשות ואיך?, איך לצרף אותו לחשק ולתשוקה בלי שירגיש מאויים או לחוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התשוקה חזרה

הוספת תגובה

• שני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/10/2009

השאלה יפה נכונה ובמקום הכואב נבאמת.
    זה שא רוצה יותר, אחר , מתגמל וכ' זה בראש וראשונה מאייםעל בן זוגך. כאילו "איפה היית כשאני הייתי מוכן"? השינוי שאת יוזמת ולוקחת עליו אחריות מחייב הידברות לפני פעולה. לא מכיר אותו, את כן מכירה-כדי למנוע את תחושת האיום והקינאה רצוי לחזר אחריו. רצוי להפוך אותו לשותף להתעוררות תאוותך.
    כשתתחברו למשימה אנחה אתכם לחפש יחדיו את איזור ה-G
    בהצלחה בינתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שני
    20/10/2009

דמעות זלגו מעיני כשקראתי את תשובתך, תודה, לוקחת אחריות ומנסה לעשות את שייעצת, ודאי 'נדבר' בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת את G היקרה

שני
    04/11/2009

יחד שנינו מצאנו את התשוקה מחדש. יש יותר פעילות וגם יותר איכותית וארוכה יותר. היתי כן רוצה לחוות אורגזמה מסוג אחר, טוענים שזו יותר אינטנסיבית, זה נכון? אז איפה נקודת ה-G? האם תוכל לעזור לנו?
    תודה, שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/11/2009

1. זו לא נקודה זה איזור.
    2. מחפשים בהחדרת אצבע או שתיים לעומק לא מלא. התנועה של "בואי הנה" עם האצבע על דופן הנרתיק, פחות או יותר מקביל לצינורית השתן.
    חיפוש נעים לשניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו