מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התשוקה חזרהשני19/10/2009
נשואה, בת 40. אני מרגישה שהתשוקה חזרה ובגדול, רוצה להתנסות בדברים חדשים עם בן זוגי.. הוא מופתע מן החשק ומן התעוזה. נראה לי שקשה לו לראות אותי פעילה כל כך, זה מלחיץ אותו מבחינת ציפיות שלי ממנו וגם פן אחפש במקום אחר. אני מרגיעה אותו ואומרת שאני רוצה יחסי מין רק איתו , אבל יותר פעמים ויותר איכותי, אני רוצה למצוא את נקודת ה-G רק איתו. מה לעשות ואיך?, איך לצרף אותו לחשק ולתשוקה בלי שירגיש מאויים או לחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר יעקב מאיר וייל19/10/2009השאלה יפה נכונה ובמקום הכואב נבאמת.
זה שא רוצה יותר, אחר , מתגמל וכ' זה בראש וראשונה מאייםעל בן זוגך. כאילו "איפה היית כשאני הייתי מוכן"? השינוי שאת יוזמת ולוקחת עליו אחריות מחייב הידברות לפני פעולה. לא מכיר אותו, את כן מכירה-כדי למנוע את תחושת האיום והקינאה רצוי לחזר אחריו. רצוי להפוך אותו לשותף להתעוררות תאוותך.
כשתתחברו למשימה אנחה אתכם לחפש יחדיו את איזור ה-G
בהצלחה בינתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני20/10/2009דמעות זלגו מעיני כשקראתי את תשובתך, תודה, לוקחת אחריות ומנסה לעשות את שייעצת, ודאי 'נדבר' בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת את G היקרה
שני04/11/2009יחד שנינו מצאנו את התשוקה מחדש. יש יותר פעילות וגם יותר איכותית וארוכה יותר. היתי כן רוצה לחוות אורגזמה מסוג אחר, טוענים שזו יותר אינטנסיבית, זה נכון? אז איפה נקודת ה-G? האם תוכל לעזור לנו?
תודה, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ד''ר יעקב מאיר וייל04/11/20091. זו לא נקודה זה איזור.
2. מחפשים בהחדרת אצבע או שתיים לעומק לא מלא. התנועה של "בואי הנה" עם האצבע על דופן הנרתיק, פחות או יותר מקביל לצינורית השתן.
חיפוש נעים לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)