מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לדר' יעקב מאירחסוי25/10/2009
שלום דר'.
אני אישית נימשך מינית לבנות הם מדליקות אותי ומחרמנות ...
אבל רציתי לדעת האם הגיוני שאני יראה איזה גבר שיראה לי טוב ואיך להסביר לא שנידלקתי עליו אבל בלי ספק הבנאדם גורם לי להגיד "נראה טוב אפילו מושך קצת.." כלומר קטע ריגשי כזה אבל בקטנה אני יציין שמבחינה מינית מגעיל אותי הקטע של גבר וגבר מקיימים יחסי מין ...
שורה תחתונה אני מבולבל קצת ..בגדול זה הגיוני להימשך לבנות באופן מלא אך גם טיפה לגלות עניין אצל גברים בקטע של נראים טוב ?? כלומר לא יותר מזה לא בקטע של יחסי מין
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/10/2009מה אתה מתביישת יש גברים חתיכים ויפים . בחלקם אנחנו מקנאים בחלקם אנחנו מעריכים, אם אנחנו נמשכים אליהם זו גם אפשרות.
אל תתבלבל בין זהותך המינית ובין יכולתך להעריך יופי אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)