צורת הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורת הפין
    דודי
    27/10/2009

ד"ר שלום ,

שמי דודי , אני בן 23 ופעיל מינית קבוע עם בת זוג כ-3 שנים.
    יש לי בעייה שאני לא יודע אם היא ניתנת בכלל לתיקון או אפשרות לשפר אותה.
    אני מודע כי לכל איבר מין גברי צורה שונה , גדלים שונים וכדומה (ואף איבר מיני גדול מהממוצע בסדר גודל די מכובד) אך צורתו היא כזאת שכשאר במצב זקפה , גם במצב שהוא הכי קשיח וחזק שיכול להיות , צורתו היא שמהאמצע שלו בערך הוא יורד כלפי מטה ונראה מכופף.

מצד אחד , לבת זוגתי זה לא כ"כ מפריע וגם לא פוגע ביחסי המין בצורה כו דרסטית. בתנוחות כמו מיסיונרית או דוגי אין שום תחושת הבדל ולעיתים צורה זו מהווה יתרון.
    אך בתנוחה בה לדוגמה אני שוכב על גבי וחברתי עליי , איבר מיני , שוב , גם עם הזקפה הכי חזקה , מרגיש פתאום פחות קשיח ונדמה כאילו הוא לא עומד. המצב שנראה הוא שהוא נראה מתקפל במצב שאני שוכב על גבי ושאינו חזק מספיק לעמוד בצורה ישרה ואפילו לא קרוב לישר..מה שבתנוחה זו גורם קצת לפגיעה בהנאה...
    בנוסף כאשר אני מרגיש שבזמן החדירה או מתיישר לצורה של מקל הוא נהיה יותר רגיש ויותר רוצה לשפוך מהר - מה שגם לעיתים קורה..
    רציתי לשאול אם יש דרך לטפל בבעיה זו , האם היא מוכרת?
    ברצוני להדגיש שממש אין לי שום בעיות של חשק או דברים הקשורים בזה , אלא להיפך וזה דבר שמפריע יותר לי מאשר לבת זוגתי..

בתודה מראש , אשמח לתשובה מפורטת
    דודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צורת הפין

הוספת תגובה

• איבר מין נוקשה בזקפה

אלמוני
    27/10/2009

הי, אני נער בן 16 (לא פעיל מינית)
    כשיש לי זקפה איבר המין עומד (כלפי מעלה, מן הסתם) ואי אפשר כמעט להטות אותו כלפי מטה (כלומר אם אני מנסה להגיע למצב שאיבר המין נמצא בערך ב90 מעלות ביחס לגוף, זה מתחיל לכאוב. יותר למטה זה כבר ממש כואב)
    למה זה? אני פוחד שזה יפריע לי שכן אתחיל להיות פעיל מינית

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דודי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/10/2009

זה האבר שיש לך. כדבריך ממדיו מכובדים והוא מתפקד היטב בתוך חביקת הנרתיק.
    אני מציע לך להמשיך להנות ממנו ככל האפשר. אל תטעה להקשיב להצעות שרלטניות של תיקון ל"מושלם".
    חיים רק פעם והזין שלך הוא היחידי שיש לך.
    תהנה ממה שיש ואל תעסוק בחשיבה "מקטינה" את עצמך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו