מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך הדרדרנו ככה?סימה01/11/2009
היי לכולם
אני בחורה בת 26 סטריטית מאמינה באלוהים
עד כה אני בהלם מכך שיש עידוד להומואים ולסביות למינהם ........לי אין כלום נגד אהבה משום סוג......אבל זה לא אנשים החליטו שמשכב זכר אסור בכל הדתות הוא אסור....זה מילה של אלוהים ותראו מה קרה לשבט לוט ......
נראה לי שאנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שמתחשק להם .......אבל אלוהים יודע מה טוב בשבילנו יותר מכל אחד אחר.....
איך אפשר לא להעריך את הדברים הטובים שהוא נתן לנו......כל הפירות והירקות כל הבשר המותר(של תרנגולות בקר כבש) הפרחים היפים .....מאיפה לדעתכם כל זה בא?
האם באמת לבנאדם מותר לעשות ככל העולה על רוחו......?
מה דעתכם בעניין אשמח מאוד לשמוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימה
ד''ר יעקב מאיר וייל01/11/2009אני אוהב את כנותך ואת מידת השליטה בכתובים וציטוטם.
יש לי שאלה אליך מי אחראי לענישה על עבירות אלה? האם זה בידי ה"שם" או בידי האדם?
יותר מכך מה את נכנסת לאתר שבו באופן מובהק אנשים מתלבטים סביב זהותם המינית? את קוראה בין השיטין או משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאג דוקטור
סימה02/11/2009כל אחד יקבל את המגיע לו בעולם הבא ואז המתלבטים האלה שחושבים שיש להם זכות בחירה כבר לא יהיה להם אפשרות חזרה בתשובה בנתיים אתם יכולים לחשוב מה שבא לכם........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימה
ד''ר יעקב מאיר וייל02/11/2009תודה רבה הבהרת את דברייך. מי מהמשתתפים בפורום שעוד לא ידע זאת למד בזכותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה על כך
טינה02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאת צודקת!
אלינור דיל03/11/2009וואי אני לא מאמינה שיש מישהי שחושבת לעומק- כמוני!
אהבתי לראות ולקרוא איך את מהללת ומשבחת את הבורא.. כל הכבוד לך!
אני חושבת בדיוק כמוך...
יש אנשים שחושבים שהעולם הזה הפקרות והם יכולים לעשות מה שבא להם... אבל בינינו..? הם טועים! וגם הם בתוכם יודעים זאת... כל אחד ואחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהים גם ברא חריגים בעולמו העם אלו
צח03/11/2009הים פגום? חס וחלילה. הומואים היו לפני שהתורה הייתה.היום יש מחלה חדשה הומופוביה! מחלה ממש לא נורמלית. ואגב המוני חרדים עוסקים במשכב זכר תפני לאתר הו"ד ואולי תופתעי.ולסביות במגזר החרדי יש בטונות.. לא כדאי לשנוא את שברא הבורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)