איך הדרדרנו ככה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך הדרדרנו ככה?
    סימה
    01/11/2009

היי לכולם
    אני בחורה בת 26 סטריטית מאמינה באלוהים
    עד כה אני בהלם מכך שיש עידוד להומואים ולסביות למינהם ........לי אין כלום נגד אהבה משום סוג......אבל זה לא אנשים החליטו שמשכב זכר אסור בכל הדתות הוא אסור....זה מילה של אלוהים ותראו מה קרה לשבט לוט ......
    נראה לי שאנשים חושבים שמותר להם לעשות מה שמתחשק להם .......אבל אלוהים יודע מה טוב בשבילנו יותר מכל אחד אחר.....
    איך אפשר לא להעריך את הדברים הטובים שהוא נתן לנו......כל הפירות והירקות כל הבשר המותר(של תרנגולות בקר כבש) הפרחים היפים .....מאיפה לדעתכם כל זה בא?
    האם באמת לבנאדם מותר לעשות ככל העולה על רוחו......?
    מה דעתכם בעניין אשמח מאוד לשמוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך הדרדרנו ככה?

הוספת תגובה

• סימה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/11/2009

אני אוהב את כנותך ואת מידת השליטה בכתובים וציטוטם.
    יש לי שאלה אליך מי אחראי לענישה על עבירות אלה? האם זה בידי ה"שם" או בידי האדם?
    יותר מכך מה את נכנסת לאתר שבו באופן מובהק אנשים מתלבטים סביב זהותם המינית? את קוראה בין השיטין או משהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאג דוקטור

סימה
    02/11/2009

כל אחד יקבל את המגיע לו בעולם הבא ואז המתלבטים האלה שחושבים שיש להם זכות בחירה כבר לא יהיה להם אפשרות חזרה בתשובה בנתיים אתם יכולים לחשוב מה שבא לכם........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/11/2009

תודה רבה הבהרת את דברייך. מי מהמשתתפים בפורום שעוד לא ידע זאת למד בזכותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה על כך

טינה
    02/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאת צודקת!

אלינור דיל
    03/11/2009

וואי אני לא מאמינה שיש מישהי שחושבת לעומק- כמוני!
    אהבתי לראות ולקרוא איך את מהללת ומשבחת את הבורא.. כל הכבוד לך!
    אני חושבת בדיוק כמוך...
    יש אנשים שחושבים שהעולם הזה הפקרות והם יכולים לעשות מה שבא להם... אבל בינינו..? הם טועים! וגם הם בתוכם יודעים זאת... כל אחד ואחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהים גם ברא חריגים בעולמו העם אלו

צח
    03/11/2009

הים פגום? חס וחלילה. הומואים היו לפני שהתורה הייתה.היום יש מחלה חדשה הומופוביה! מחלה ממש לא נורמלית. ואגב המוני חרדים עוסקים במשכב זכר תפני לאתר הו"ד ואולי תופתעי.ולסביות במגזר החרדי יש בטונות.. לא כדאי לשנוא את שברא הבורא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו