משהו שמפריע לי ביומיים האחרונים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שמפריע לי ביומיים האחרונים...
    עוז
    17/11/2009

שלום רציתי להעלות בפניך משהו בפריע לי כבר יומיים שאני לא מפסיק לחשוב עליו ... וכל פעם שאני חושב עליו אני נתקף בהתקפי פחד חרדה ודיכאון ממושך שמלווים אותי כל היום ובנוסף גם דופק שהולך וגובר.
    אז ככה יצא לי בדיוק לפני יומיים לשבת קצת עם עצמי (עד אז הכול היה תקין) , ולחשוב מדוע אין לי חברה , ולמה אני בתול עדיין (אני בן 19 ) ף בזמן שהרבה חברים שלי כבר לא . כשחשבתי על זה התחילו לעלות לי פלאשבקים כאלו מן העבר על זה שכשהיינו במועדון חשפנות באיה נאפה והייתי עם החשפנית לבד .. לא ממש התלהבתי ולא "עמד" לי , או על כך שבכל מערכת יחסים שאני מתחיל היא נגמרת מהר (עם בנות) , ואז התחלתי לחשוב שאולי אני הומו. עכשיו כל הקטע הוא שאני באמת כמעט כל יום מאונן על בנות ודי נמשך אליהם אבל שזה נגיע לתכלס ולמיניות זה נעצר. ויוצא לי לפעמים לראות בנים שנראים טוב ווואלה להגיד עליהם שלדעתי הם ניראים טוב אבל לא יותר מזה . כשאני מדמה את עצמי להומו המחשבה על לנשק בן בפה או לקיים איתו יחסי מין מגעילה אותי .
    אני לא יודע מה קורה איתי והייתי חייב להייעץ עם מישהו שמבין . אני יותר מאשמח לקבל תשובה .
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/11/2009

נסה חמצוא עזרה לגבי זהותך המינית בשיחה עם איש מקצוע. ההצפה שלך את הרשת ואת האתר אינה מאפשרת לי לענות יותר.
    מעבר לכל אתה חרד יותר משאתה הומו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

עוז
    18/11/2009

אין לך שום כוון בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוז

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/11/2009

יש לי כיוון. תפסיק להיות חרד מסביב לעם מי להתעסק. תמשיךלפנטז על בנות ובמוקדם או במאוחר תאב בתולין ותשים ליד השם שלך את רה"ת לב [לא בתול].
    אחרי זה תגענה בעיות נוספות.
    בטוח שאתה לא הומו רק סתם מאונן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו