מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מינית שליאלירן29/11/2009
שלום, אני יודע שאתם תפתחו פה ומיד תגיבו '' אתה עוד קטן ''.
אני בן 14 וחצי, מבולבל.
אני גומר על גברים , אני מתעניין באיברי מין וזה מושך אותי איבר מין גברי.
אני נגעל ממחשבה של להכניס את האיבר שלי לתוך פי הטבעת או שאיבר מין אחר יהיה בפי הטבעת שלי...
אני רואה גייז ואני אומר לעצמי הם יכולים להיות ככה עד שימותו ללא משפחה ללא ילדים ללא אישה ואהבת אמת.. אך אני לא נמשך לנשים, שדיים ומנוש לא מושכים אותי כ''כ, אני רוצה להיות סטרייט
אך אני נוטה לכיוונים של גיי..
אני יודע שזה גיל ההתבגרות שום דבר לא ידוע וגם לא הזהות המינית, אך אני רוצה למנוע ממצבים של כן להיות גיי !
אני רוצה להזכיר, אני נמשך לפין וגם קצת לגוף גברי ..
מה עלי לעשות בכדי לגרום לי בעצם להיות סטרייט ואפילו למחוק כל פיסת מחשבה בראש שלי על קיום יחסי מין עם גברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט בגלל ש
לדעתי29/11/2009זה טאבו
אם קשר עם בחורה היה משהו שצריך להסתיר והיה אסור בתחליט האיסור ונחשב לגועל נפש אז סטרייטים היו צריכים להתחבא במחתרת והעולם היה נשלט ע"י הומואים, זה פשוט עניין של תרבות ותפיסה. כל היום מחנכים אותנו להגיע להצלחות ולהישגים ומי שהולך נגד הזרם אין לו מקום בחברה.
אז הומוסקסואליות זו דרך להתפרקות ולהשגת פרטיות, לדעת שאתה עושה משהו בשביל עצמך ולא בשביל החברה וההישגים כי הרי אף אחד לא ישכנע אותך להיות הומו. זה לא בשביל הסטטוס, וככה נבנה אמון אמיתי. זאת אהבה אמיתית. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2009גם אני הייתי רוצה לדעת לשנות את מעשי הבריאה.
ניגזר עליך להתבשל בדייסה שלך.
אם בכלל אני מציע לך לא לצאת לב'דוק זאת בשטח עד שתהיה בטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כלום
אלירן29/11/2009אני רוצה עצות איך להמנע ממקרי משיכה לגברים, משהו מתפתח אני רוצה למנוע מזה..
כל דרך מסויימת :\ אני מבולבל ולא מבין מה בעצם הזהות שלי ואיזה זהות אני מעוניין להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל29/11/2009אין לי תשובה ברורה.
החשק והיצר מושכים אותך ואתה לא רוצה שיהיה ככה . תשדל להימנע בינתיים מעשייה עם גבר, כשתתחיל תתקשה לחזור לנקודת ההתחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)