זהות מינית שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית שלי
    אלירן
    29/11/2009

שלום, אני יודע שאתם תפתחו פה ומיד תגיבו '' אתה עוד קטן ''.
    אני בן 14 וחצי, מבולבל.
    אני גומר על גברים , אני מתעניין באיברי מין וזה מושך אותי איבר מין גברי.
    אני נגעל ממחשבה של להכניס את האיבר שלי לתוך פי הטבעת או שאיבר מין אחר יהיה בפי הטבעת שלי...
    אני רואה גייז ואני אומר לעצמי הם יכולים להיות ככה עד שימותו ללא משפחה ללא ילדים ללא אישה ואהבת אמת.. אך אני לא נמשך לנשים, שדיים ומנוש לא מושכים אותי כ''כ, אני רוצה להיות סטרייט
    אך אני נוטה לכיוונים של גיי..
    אני יודע שזה גיל ההתבגרות שום דבר לא ידוע וגם לא הזהות המינית, אך אני רוצה למנוע ממצבים של כן להיות גיי !
    אני רוצה להזכיר, אני נמשך לפין וגם קצת לגוף גברי ..
    מה עלי לעשות בכדי לגרום לי בעצם להיות סטרייט ואפילו למחוק כל פיסת מחשבה בראש שלי על קיום יחסי מין עם גברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית שלי

הוספת תגובה

• פשוט בגלל ש

לדעתי
    29/11/2009

זה טאבו
    אם קשר עם בחורה היה משהו שצריך להסתיר והיה אסור בתחליט האיסור ונחשב לגועל נפש אז סטרייטים היו צריכים להתחבא במחתרת והעולם היה נשלט ע"י הומואים, זה פשוט עניין של תרבות ותפיסה. כל היום מחנכים אותנו להגיע להצלחות ולהישגים ומי שהולך נגד הזרם אין לו מקום בחברה.
    אז הומוסקסואליות זו דרך להתפרקות ולהשגת פרטיות, לדעת שאתה עושה משהו בשביל עצמך ולא בשביל החברה וההישגים כי הרי אף אחד לא ישכנע אותך להיות הומו. זה לא בשביל הסטטוס, וככה נבנה אמון אמיתי. זאת אהבה אמיתית. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלירן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/11/2009

גם אני הייתי רוצה לדעת לשנות את מעשי הבריאה.
    ניגזר עליך להתבשל בדייסה שלך.
    אם בכלל אני מציע לך לא לצאת לב'דוק זאת בשטח עד שתהיה בטוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי כלום

אלירן
    29/11/2009

אני רוצה עצות איך להמנע ממקרי משיכה לגברים, משהו מתפתח אני רוצה למנוע מזה..
    כל דרך מסויימת :\ אני מבולבל ולא מבין מה בעצם הזהות שלי ואיזה זהות אני מעוניין להיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלירן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/11/2009

אין לי תשובה ברורה.
    החשק והיצר מושכים אותך ואתה לא רוצה שיהיה ככה . תשדל להימנע בינתיים מעשייה עם גבר, כשתתחיל תתקשה לחזור לנקודת ההתחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו