מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ נפשי וזיקפהאלון30/11/2009
מצטער על המגילה אבל אני ממש זקוק לעזרתכם!
שלום שמי אלון בן 29. מזה תקופה ארוכה אני נתון בלחץ נפשי מכל מיני סיבות. למרות הכל בדר"כ אין לי בעיות זקפה ויש לי זקפה חזקה טובה וגם היצר המיני בשיאו אפילו עד כדי כך שלפעמים קורה שאני לא מצליח להשתלט עליו חחחחחח. לצערי או לשמחתי אני בחור מאוד מיני. בשלושה הימים האחרונים הלחץ הנפשי החריף כאילו פרץ של הדחקה של שנים ניפרץ. מאז יש לי בעיית זקפה. ירד לי החשק המיני ואני לא תמיד מצליח להגיע לזקפה. אני מודע לזה שהלחץ הנפשי גורם לבעיה הזו אבל השאלה שלי היא כך:
האם זה משהו שיחלוף לבד? או משהו שילווה אותי לאורך החיים? האם עלי ללכת לרופא כלשהו לבדיקות? האם זה נורמלי? אני אופטימי ומעדיף לחשוב בצורה חיובית על מנת שלא להעמיק את הבעיה.
יש לציין שאתמול הייתה לי פעילות מינית למרות שהרגשתי כך, בכל זאת ניסיתי כי הייתי חייב לספק לעצמי תשובות ולמרות החששות ברגע האקט הכל היה תקין אם כי הייתי עדיין לחוץ, אני עדיין לא מצליח להתנער מהמחשבות האלה כי חוסר החשק המיני שלי בולט בנוכחותו. דברים שהיו גורמים לי לזקפה בקלות פתאום לא מעוררים בי כלום.
בבקשה אני צריך עזרה אני מאוד מפחד וחרד. אני חייב שמישהו יאמר לי שזה בסדר וירגיע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרט חשוב
אלון30/11/2009יש לציין שהלחץ הנפשי שאני נתון בו לא קשור לקיום יחסי מין כלל אלא זה משהו כללי מאוד. זה לגמרי נושאים אחרים של מהות בחיים וכו' לא נושאים שקשורים למיניות. אני מרגיש צורך לציין את זה אף על פי שאני לא בטוח אם זה חשוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
ד''ר יעקב מאיר וייל02/12/2009אין לי אלא לאמר כי תשובה לשאלת הלחץ בנפשי אוליע קיימת אך לא בידי ולא ברשת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)