מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה רציניתשי11/12/2009
שלון
אני בן 30 ויש לי חיי מין מצויניים רק בעייה אחת שאני לא גומר מסקס רק מלאונן יכול לעשות סקס שעות ולא גומר זה מאוד מתסכל אותי וגורם גם לבת זוגתי להיות מתוסכלת שאני כאילט לא גומר מימנה.
אני מאוד מיני ויכול לפעמים לאונן 5 פעמים ביום אבל שזה מגיע לסקס אני לא גומר ויש לי זיקפה חזקה כל הזמן ואין לזה קשר לבת זוג כי זה קורה לי עם כל הבנו ת זוג שהייתי איתם גם רציניות וגם סטוצים.
אולי יש לי בעייה שאני אוהב להיות בשליטה ולשלוט על עצמי.
אולי יש לזה פיתרון כי זה מאוד מתסכל אותי
בבקשה עם אפשר לקבל על זה תשובה או יעוץ.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר יעקב מאיר וייל11/12/2009שבת שלום, השאלה מצוינת ותתפלאצ לגלות היא גם שכיחה. זה הופך ותך לחלק מקבוצה גדולה של מתקשים ל"גמור" בחדירה.
עם כל כך הרבה ניסיון אתה בטח יודע שיש המון בנות זוג המתקשות לגמור עם פין וחדירה.
יש גם גברים המתקשים לשפוך בנרתיק אך כמוך אין להם שום קושי לגמור באוננות.
כמה אנחנו דומים להן? אל תהיה מופתע.
אם אתה מרגיש צורך לשפוך תוך משגל עליך ללמד את בת זוגך על מסג' לערמונית שלך. זה יכול להיות על בסיס האבר או על הערמונית בהחדרה. יש גם מיכשור טכני שעשוי להועיל בחנויות המין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה מסז' לערמונית?
גבי15/12/2009הערמונית היא איבר פנימי, מה ז"א מסז' לערמונית? ואיך זה קשור לזירוז האורגזמה/שפיכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/12/2009אכן הערמונית היא איבר פנימי. נוזל הזרע לפני השפיכה יורד ועובר דרך הערמונית. התחושה של הינה זה בא מיתרגמת דרך הלחץ על השופכה בערמונית. לכן עיסוי האבר הנהדר הזה מזרז את השפיכה.
מסג' יכול להיות עם אצבע או סוג של ויברטור בפי הטבעת או על בסיס האגן בין שקית האשכים ופי הטבעת. חפש ותגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)