בעייה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה רצינית
    שי
    11/12/2009

שלון
    אני בן 30 ויש לי חיי מין מצויניים רק בעייה אחת שאני לא גומר מסקס רק מלאונן יכול לעשות סקס שעות ולא גומר זה מאוד מתסכל אותי וגורם גם לבת זוגתי להיות מתוסכלת שאני כאילט לא גומר מימנה.
    אני מאוד מיני ויכול לפעמים לאונן 5 פעמים ביום אבל שזה מגיע לסקס אני לא גומר ויש לי זיקפה חזקה כל הזמן ואין לזה קשר לבת זוג כי זה קורה לי עם כל הבנו ת זוג שהייתי איתם גם רציניות וגם סטוצים.
    אולי יש לי בעייה שאני אוהב להיות בשליטה ולשלוט על עצמי.
    אולי יש לזה פיתרון כי זה מאוד מתסכל אותי
    בבקשה עם אפשר לקבל על זה תשובה או יעוץ.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה רצינית

הוספת תגובה

• שי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/12/2009

שבת שלום, השאלה מצוינת ותתפלאצ לגלות היא גם שכיחה. זה הופך ותך לחלק מקבוצה גדולה של מתקשים ל"גמור" בחדירה.
    עם כל כך הרבה ניסיון אתה בטח יודע שיש המון בנות זוג המתקשות לגמור עם פין וחדירה.
    יש גם גברים המתקשים לשפוך בנרתיק אך כמוך אין להם שום קושי לגמור באוננות.
    כמה אנחנו דומים להן? אל תהיה מופתע.
    אם אתה מרגיש צורך לשפוך תוך משגל עליך ללמד את בת זוגך על מסג' לערמונית שלך. זה יכול להיות על בסיס האבר או על הערמונית בהחדרה. יש גם מיכשור טכני שעשוי להועיל בחנויות המין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הכוונה מסז' לערמונית?

גבי
    15/12/2009

הערמונית היא איבר פנימי, מה ז"א מסז' לערמונית? ואיך זה קשור לזירוז האורגזמה/שפיכה?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/12/2009

אכן הערמונית היא איבר פנימי. נוזל הזרע לפני השפיכה יורד ועובר דרך הערמונית. התחושה של הינה זה בא מיתרגמת דרך הלחץ על השופכה בערמונית. לכן עיסוי האבר הנהדר הזה מזרז את השפיכה.
    מסג' יכול להיות עם אצבע או סוג של ויברטור בפי הטבעת או על בסיס האגן בין שקית האשכים ופי הטבעת. חפש ותגלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו