מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות למיןללי14/12/2009
איך יודעים אם גבר מכור למין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/12/2009את מתכוונת לגבר שלך? איך ובאיזה אופן את חושבת על זה?בעצם למה את שואלת?
דברי אלי אענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על האיחור בתשובה
סימה26/01/2010לא היה לי זמנית אינטרנט.כן.אני מתכוונת לחבר שלי לשעבר.אנחנו שוקלים לחזור וזה אחד הדברים שמפריעים לי.זה מורכב לפרט על זה .אבל בעקרון הוא רוצה די הרבה סקס.רוב השבוע לא הייתי רואה אותו כי הוא בצבא אבל הוא ספר שהוא גם מאונן כול יום.לי קשה לעמוד בקצב שלו וגם הענין הוא שאני מרגישה שהוא משתמש בסקס גם כבריחה מדברים שמציקים לו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/01/2010את צודקת הוא משתמש בפורקנים שלו לצורך שלא ברור לך.
לא הבנתי אם הוא מאהב לך ואת מרגישה רצויה ומסופקת או אולי את מרגחשה שמשתמשים בך סתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיות במחשב..
אורית13/02/2010לא הבנתי מה רשמת.אבל כן,אני מרגישה בשנים האחרונות(בעיקר) שהוא משתמש בי.איפה אפשר לקבל עזרה בנושא?למשל=טיפולים זוגים מינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי
ד''ר יעקב מאיר וייל13/02/2010העניין אם הקשר האינטימי/מיני ביניכם נפגע מזה שהוא צריך הרבה פורקן מיני.
הכמות של הפורקן ומספר הפורקנים זה קטע שלו. מה בעניין הזוגיות והשותפות ביניכם? לא הכל בזוגיות זה זיון. אם הבנתי נכון פעם אחת נפרדתם על הציר הזה ואת רוצה לנסות שיפור וטיפול.
אם המין טוב לך באיכות וברגשיות שלך לפעמים, ואם כבר התעמתתם על זה קודם ולא פתרתם שווה לנסות ייעוץ זוגי . בחירת המטפל צריכה להיות לפי מקום מגוריכם.
תחושתך שכל מה שמעניין אותו עובר דרך הזין עלולה להישמע כביקורתית משהו.
זיכרי אם המין איתו טוב לך שווה להשקיע. אין הרבה מאהבים שעושים לך את זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)