התמכרות למין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות למין
    ללי
    14/12/2009

איך יודעים אם גבר מכור למין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות למין

הוספת תגובה

• ללי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/12/2009

את מתכוונת לגבר שלך? איך ובאיזה אופן את חושבת על זה?בעצם למה את שואלת?
    דברי אלי אענה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על האיחור בתשובה

סימה
    26/01/2010

לא היה לי זמנית אינטרנט.כן.אני מתכוונת לחבר שלי לשעבר.אנחנו שוקלים לחזור וזה אחד הדברים שמפריעים לי.זה מורכב לפרט על זה .אבל בעקרון הוא רוצה די הרבה סקס.רוב השבוע לא הייתי רואה אותו כי הוא בצבא אבל הוא ספר שהוא גם מאונן כול יום.לי קשה לעמוד בקצב שלו וגם הענין הוא שאני מרגישה שהוא משתמש בסקס גם כבריחה מדברים שמציקים לו.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/01/2010

את צודקת הוא משתמש בפורקנים שלו לצורך שלא ברור לך.
    לא הבנתי אם הוא מאהב לך ואת מרגישה רצויה ומסופקת או אולי את מרגחשה שמשתמשים בך סתם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיות במחשב..

אורית
    13/02/2010

לא הבנתי מה רשמת.אבל כן,אני מרגישה בשנים האחרונות(בעיקר) שהוא משתמש בי.איפה אפשר לקבל עזרה בנושא?למשל=טיפולים זוגים מינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/02/2010

העניין אם הקשר האינטימי/מיני ביניכם נפגע מזה שהוא צריך הרבה פורקן מיני.
    הכמות של הפורקן ומספר הפורקנים זה קטע שלו. מה בעניין הזוגיות והשותפות ביניכם? לא הכל בזוגיות זה זיון. אם הבנתי נכון פעם אחת נפרדתם על הציר הזה ואת רוצה לנסות שיפור וטיפול.
    אם המין טוב לך באיכות וברגשיות שלך לפעמים, ואם כבר התעמתתם על זה קודם ולא פתרתם שווה לנסות ייעוץ זוגי . בחירת המטפל צריכה להיות לפי מקום מגוריכם.
    תחושתך שכל מה שמעניין אותו עובר דרך הזין עלולה להישמע כביקורתית משהו.
    זיכרי אם המין איתו טוב לך שווה להשקיע. אין הרבה מאהבים שעושים לך את זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו