מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טסטוסטרוןנועם24/12/2009
שלום!
אני מתאמן זמן רב בחדר כושר, יש אלה שמאוד מטרידה אותי .
טסטוסטרון ,הינו הורמון מין זכרי המיוצר על ידי האשכים אצל הגבר,והורמון זה ממריץ צמיחת עצמות ושרירים אצל גברים
השאלה שלי שאם אני מקיים יחסי מין אז ומפרישים את הורמון המין הזכרי טסטוסטרון בזרע ,
כל האימונים שהתאמנתי לא שווים כי אז זה פוגע בשרירים
האם זה באמת ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם
ד''ר יעקב מאיר וייל24/12/2009זה באמת לא ככה.
אעתה משתמש טסטוסטרון שגופך מייצר ,אני מקווה שאינך נוטל תוספים.
להורמון יש השפעות בונות כמו שתארת. יש גם השפעות על החשק המיני ויצירת מיצי הזרע. הדברים אינם תלויים זה בזה. מאידך שמירה על כושר ושרירי הגוף בטח הופכת אותך לאתלטי וחתיך יותר. גם הדימוי העצמי משתפר.
אז יש גם סיכוי שכשתפגוש בת זוג תיווצר היזדמנות לקירבה ולמעשה מיני שיצדיק את השקעתך בטיפוח עצמי.
זכור המערכת בנויה על מנת לייצר את ההורמון לפי צרכי הגוף ולא כדי לבזבז אותו בשפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה
נועם24/12/2009אז אתה אומר שאין ממה לפחוד, וברגע שמאוננים למשל אז אין שום פגיעה בשרירים,וזה לא פוגע במסת שריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם
ד''ר יעקב מאיר וייל25/12/2009נכון זה מה שאמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)