טסטוסטרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון
    נועם
    24/12/2009

שלום!
    אני מתאמן זמן רב בחדר כושר, יש אלה שמאוד מטרידה אותי .
    טסטוסטרון ,הינו הורמון מין זכרי המיוצר על ידי האשכים אצל הגבר,והורמון זה ממריץ צמיחת עצמות ושרירים אצל גברים
    השאלה שלי שאם אני מקיים יחסי מין אז ומפרישים את הורמון המין הזכרי טסטוסטרון בזרע ,
    כל האימונים שהתאמנתי לא שווים כי אז זה פוגע בשרירים

האם זה באמת ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסטוסטרון

הוספת תגובה

• נועם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/12/2009

זה באמת לא ככה.
    אעתה משתמש טסטוסטרון שגופך מייצר ,אני מקווה שאינך נוטל תוספים.
    להורמון יש השפעות בונות כמו שתארת. יש גם השפעות על החשק המיני ויצירת מיצי הזרע. הדברים אינם תלויים זה בזה. מאידך שמירה על כושר ושרירי הגוף בטח הופכת אותך לאתלטי וחתיך יותר. גם הדימוי העצמי משתפר.
    אז יש גם סיכוי שכשתפגוש בת זוג תיווצר היזדמנות לקירבה ולמעשה מיני שיצדיק את השקעתך בטיפוח עצמי.
    זכור המערכת בנויה על מנת לייצר את ההורמון לפי צרכי הגוף ולא כדי לבזבז אותו בשפיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בבקשה

נועם
    24/12/2009

אז אתה אומר שאין ממה לפחוד, וברגע שמאוננים למשל אז אין שום פגיעה בשרירים,וזה לא פוגע במסת שריר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/12/2009

נכון זה מה שאמרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו