מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה ...דודו27/12/2009
שלום אני סטרייט ואני יודע שאני כזה .. אבל אני חושב שיש לי מחשבות כפייתיות ולא הגיוניות על זה שאני הומו ...
השאלה שלי זה האם יכול ליהיות מצב שבגלל שאני חושב על זה כל כך הרבה פעמים אני בסוף יאמין לזה ויחשוב שאני כזה ויימשך לבנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודו
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2009אתה כל הזמן מפחד שבסוף זה יהיה נכון מה שמפחיד אותך כל כך.
בן כמה אתה בכלל? מה כבר ניסיתה חוץ מלחשוב ולפחד?
תענה לי אענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה ..
דודו01/01/2010תמיד נמשכתי לבנות .. וגם היום (כשאני לא חושב על זה ) ... היו לי כמה חברות ..
אבל סקס עדיין לא עשיתי .. דרך אגב אני בן 19.. זה מה שעשיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו
ד''ר יעקב מאיר וייל01/01/2010אז ככה הרעיון שמרוב מחשבות זה אולי יקרה שכיח אצל מי שיש לו מחשבות
יתכן ובמהלך חייך אחרי שגם תחווה מין אולי תתנסה עם גבר באותה מידה אחרי שתתנסה במין תדע כל כך הרבה יותר על עצמך.
אני מציע לך לא לבזבז זמן על דאגות. תחשוב שאם זה מה שצריך לקרות זה יקרה. אתה בעיקר לא רוצה להיות אחראי . אז תניח לזה ותהנה מהבתולין כל זמן שהם נמשכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל זה לא העניין...
דודו05/01/2010אני יודע שאני סטרייט .. זה לא שאני מפחד ליהיות הומו פשוט אני יודע שאני לא כזה ...
עכשיו המחשבות האלה מציקות לי ... ובפשטות השאלה שלי הייתה האם סטרייט יכול ע"י מחשבות לא רצוניות להפוך להומו?
והאם באופן עקרוני אפשר להפוך סטרייט להומו?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודו
ד''ר יעקב מאיר וייל05/01/2010להפוך סטרייט להומו הופך את שאלתך לשאלה שלי מי יהפוך אותו.
מותר לך לדאוג ואם תגלה מי הפך אותך אנא שתף אותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא הפך ..
דודו07/01/2010זה סתם נכנס מתוך מחשבות על זה שאין חברה ושעוד לא עשיתי יחסי מין .. וואלה אמרתי לעצמי אולי אני הומו ? ואשקרה לפעמים אני מאמין לעצמי. .. משהו הזוי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)