מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מסובכת זקוקה לעזרהגבריאלה28/12/2009
שלום,
לא מזמן חזרתי לחבר שלי לאחר פרידה ממערכת יחסים מאוד בעייתית וטראומתית. אספר בקצרה - היו לו התפרצויות זעם, היה מקלל וצועק, זורק דברים בחדר, מאשים אותי בכל דבר, מכניס אותי לדיכאון מרחיק אותי מכולם וכו'.
עם הזמן שהייתי איתו וגם לאחר שנפרדתי ממנו הרגשתי שאני מאבדת את היצר המיני שלי. בהתחלה זה היה רק כלפיו, אבל עכשיו אינני מעוניינת בסקס או בפנטזיות בכלל. זה מאוד מטריד אותי, כי פעם היה לי יצר מיני גדול ובריא.
לאחרונה חזרתי לחברי כי השתנה ומקבל טיפול פסיכיאטרי. איננו מקבל התפרצויות כמעט בכלל ואם כן אז לא לידי ואני מרגישה שבאמת השתנה. הבעיה - חוסר החשק המיני עדיין נשאר. ואני לא מצליחה להתגרות משום דבר. קשה לי עם זה שהוא רוצה סקס ואני מרגישה אשמה על זה שאני לא מספקת לו אותו. זה גורם לנו הרבה צרות. דיברנו על זה כמה פעמים והוא אמר שהוא מבין ויחכה לי אך אני חוששת שהחשק המיני נעלם לתמיד בגלל הטראומה שעברתי. האם יש דבר מה לעשות? בבקשה תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבריאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2009גם אותך זה לא מפתיע שהגבת כך.
אני מציע שתתיעצי עם אישת מקצוע כדי למצוא את תשוקתך המתחבאה.
יש לך- היא לא מתה היא בתרדמת חורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)