שאלה מסובכת זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מסובכת זקוקה לעזרה
    גבריאלה
    28/12/2009

שלום,
    לא מזמן חזרתי לחבר שלי לאחר פרידה ממערכת יחסים מאוד בעייתית וטראומתית. אספר בקצרה - היו לו התפרצויות זעם, היה מקלל וצועק, זורק דברים בחדר, מאשים אותי בכל דבר, מכניס אותי לדיכאון מרחיק אותי מכולם וכו'.
    עם הזמן שהייתי איתו וגם לאחר שנפרדתי ממנו הרגשתי שאני מאבדת את היצר המיני שלי. בהתחלה זה היה רק כלפיו, אבל עכשיו אינני מעוניינת בסקס או בפנטזיות בכלל. זה מאוד מטריד אותי, כי פעם היה לי יצר מיני גדול ובריא.
    לאחרונה חזרתי לחברי כי השתנה ומקבל טיפול פסיכיאטרי. איננו מקבל התפרצויות כמעט בכלל ואם כן אז לא לידי ואני מרגישה שבאמת השתנה. הבעיה - חוסר החשק המיני עדיין נשאר. ואני לא מצליחה להתגרות משום דבר. קשה לי עם זה שהוא רוצה סקס ואני מרגישה אשמה על זה שאני לא מספקת לו אותו. זה גורם לנו הרבה צרות. דיברנו על זה כמה פעמים והוא אמר שהוא מבין ויחכה לי אך אני חוששת שהחשק המיני נעלם לתמיד בגלל הטראומה שעברתי. האם יש דבר מה לעשות? בבקשה תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מסובכת זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• גבריאלה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/12/2009

גם אותך זה לא מפתיע שהגבת כך.
    אני מציע שתתיעצי עם אישת מקצוע כדי למצוא את תשוקתך המתחבאה.
    יש לך- היא לא מתה היא בתרדמת חורף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו