זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    עברי
    28/12/2009

אני בן 19, כל החיים אני נמשך לנשים, אבל אני עדיין במחשבות טורדניות אולי אני לא סטרייט לגמרי. המחשבות האלה נובעות מזה שכשהייתי בן 5-6 היה לי חבר טוב בגן שנגענו אחד בשני כמה פעמים, ואני כמעט בטוח שהיה לי חלום אירוטי על גברים ערומים לפני מספר שנים. חוץ מזה לא נמשכתי בחיים לגברים, למרות שחשוב לי לציין שזה לא מגעיל אותי אקט מיני בין גברים. מה זה אומר? אולי אני דו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• לו ידעת...

שחר
    29/12/2009

לו ידעת כמה ילדים בגן או בבית הספר, או אפילו בגיל הנעורים, שיחקו זה עם זה ונגעו זה בזה ובכל זאת הם "סטרייטים" לגמרי היית מסיר דאגה מליבך.

אז הנה, עכשיו אתה יודע. אין לי גישה לנתונים סטטיסטיים, אבל משחקים "עם הבולבול" בין ילדים לא מעידים על שום נטיה מגדרית אלא על סקרנות טבעית של ילד, וכמעט כל הילדים עושים את זה בשלב כלשהוא בילדותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לו.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/12/2009

שחר יודע על זה משהו אמיתי.
    כל הילדות משחקים בזה שם למטה
    אם אתה נהנה להתייסר באפשרות שתוכל לשחק גם כגדול אז תסבול להנאתך.
    זה נכון כמו ששחר כתב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/12/2009

בטוח אתה מיני.
    גם בטוח שאם יצא לך לנסות תבדוק אם זה נחמד לך. אחרי שתנס תדע לבחור אם אתה גם דו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו