מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתעברי28/12/2009
אני בן 19, כל החיים אני נמשך לנשים, אבל אני עדיין במחשבות טורדניות אולי אני לא סטרייט לגמרי. המחשבות האלה נובעות מזה שכשהייתי בן 5-6 היה לי חבר טוב בגן שנגענו אחד בשני כמה פעמים, ואני כמעט בטוח שהיה לי חלום אירוטי על גברים ערומים לפני מספר שנים. חוץ מזה לא נמשכתי בחיים לגברים, למרות שחשוב לי לציין שזה לא מגעיל אותי אקט מיני בין גברים. מה זה אומר? אולי אני דו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לו ידעת...
שחר29/12/2009לו ידעת כמה ילדים בגן או בבית הספר, או אפילו בגיל הנעורים, שיחקו זה עם זה ונגעו זה בזה ובכל זאת הם "סטרייטים" לגמרי היית מסיר דאגה מליבך.
אז הנה, עכשיו אתה יודע. אין לי גישה לנתונים סטטיסטיים, אבל משחקים "עם הבולבול" בין ילדים לא מעידים על שום נטיה מגדרית אלא על סקרנות טבעית של ילד, וכמעט כל הילדים עושים את זה בשלב כלשהוא בילדותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלו.
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2009שחר יודע על זה משהו אמיתי.
כל הילדות משחקים בזה שם למטה
אם אתה נהנה להתייסר באפשרות שתוכל לשחק גם כגדול אז תסבול להנאתך.
זה נכון כמו ששחר כתב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2009בטוח אתה מיני.
גם בטוח שאם יצא לך לנסות תבדוק אם זה נחמד לך. אחרי שתנס תדע לבחור אם אתה גם דו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
