מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןנועה30/12/2009
שלום רב,
אני בת 33, ב ת ו ל ה.
אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל רק עכשיו אני מתחילה לצאת עם גברים.
אני בשלבי התחלה של קשר (יצאנו 5 פעמים בלבד).
הבחור שאני יוצאת איתו מענג נפלא אבל בכל זאת יש מס' דברים שמפריעים.
- כבר בפגישה השלישית עשינו את זה מאחור וזה מאד כאב לי (החומר סיכה לא עזר)
ובפעמים הנוספות מאחר ובקשתי שלא נעשה את זה מאחור הוא כל 20 שניות מכניס לי אצבע לטוסיק
(יש לו מעין פטיש לטוסיק) שזה בשלב מסויים כבר כואב מאד למרות שהוא שם לי חומר סיכה.
נראה לי שאם אני יאמר לו להפחית מזה, זה יוריד ממנו את ההנאה.
-מאחר וזהו הגבר איתו אני רוצה לאבד את בתוליי אמרתי לו שיחדיר את הזין לכוס אבל לטענתו הכוס עדיין קטן מידי והוא הציע להכניס בשלב הראשוני מלפפון כדי להגדיל את החור ורק אז את הזין.
אני לא יודעת אם לקבל את זה בתור בדיחה, עלבון או האם נהוג לעשות את זה.
- הוא כל הזמן מפציר בי שאני אמצוץ לו ויכניס אצבע לפי הטבעת שלו וזה מגעיל אותי.
ובכלל לא נראה שאם אני אכיר אותו לעומק אני יסכים לעשות את זה.
האם הסירובים שלי - לא למצוץ, להפחית בלהכניס אצבע לטוסיק, לא לעשות מאחור - האם הם נורמליים?
הוא מענג מצויין, משקיע מאד ואני לא רוצה לאבד אותו.
תודה מראש.
תודה מראש,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסנת
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2009את כבר לא בתולה הכניס לך לתוך גופך
חווית החוויה של היחדרות.
כן זה כואב בפי הטבעת ולפי תיאורך הוא נהנה להכאיב ולתקוף לך את הפתח הזה.
דרך אגב למה את מחכה עם החדירה לפות? את זוכרת שכדאי לך להנות מאובדן הבתולין. בחרת לך מענג שאוהב להכאיב ולהפתיע. אין לפי תיאורך שותפות כמו שהוא השתלט לך על הטוסיק ונהנה להפתיע.
אם את מרגישה שאת רוצה להחזיר לו תיקני לך דילדו עם חגורה ותכניסי לו כמו שהוא מבקש עם חומר סיכה שידע לו מה זה כואב שם כשדוחפים.
התשובה והפיתרון הופכים למעט דוחים. אם מזה הוא נהנה אז תחליטי אם את רוצה לתת לו את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
נועה31/12/2009שלום,
ראשית, תודה על תגובתך המהירה.
האם הרצון להכניס לפני החדירה לפות, מלפפון כדי להגדיל את החור חריגה או שלעיתים עושים זאת ?
ובכלל האם החדירה מאחור ידועה ככואבת יותר מהחדירה לפות ?
אני נורא חוששת מהכאב בחדירה לפות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
ד''ר יעקב מאיר וייל31/12/2009נושא החדירה הראשונה לנרתיק הוא בעל רקע סביב המילה בתולין והמשמעויות החברתיות הנלוות לשמירה עליהם סגורים . הוכחת הטוהר בליל הבעילה הראשונה וכו'.
סביב זה יש תרבויות והרגלים.
יש שבטים שבהם האישה פותחת את ה"דרך" לרוחו של בעלה ע"י ביתוק עצמי של בתוליה היא. זה לרוב נעשה בטקס שבטי ובתמיכת נשות השבט סביבה.
שאלת המלפפון של מאהבך כדי להגדיל את החור שלך אינה ראויה לך.
את רוצה להיפרד מבתוליך ולהזמין אותו פנימה פעם ראשונה בלי להיות מכווצת או משותקת מרוב פחד. זיכרי זה פתח שלך בגופך ובידיך להשתמש בו כרצונך.
את יכולה להתאמן על החדרה של משהו לפות. יש מרחיבי נרתיק שאנו מציעים לנשיםצ לפעמים. חשבת על טמפונים? אבל אם את שואלת על מלפפון תכירי את הפתח שלך ותתאמני לבד גם על מלפפון.
אני מציע לך להיות אחראית לפתחייך ולא לאפשר למישהו לדחוף דברים שמכאיבים לך.
כדאי לקבל הדרכה ועזרה . בטח לא ממישהו שנהנה להכאיב לך בטוסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)